2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من هم خیلی لاغرم و دنبال راهی هستم برا چاق شدن اشتها اصلا ندارم.دکتر تغذیه نرفتم ولی قرص گین آپ و پودر زیاد خوردم که همش الکی بود برگشت میخورد ورم بود فقط بهترین راه کالری شماریه که اگه فعال باشی مطمعنم نتیجه میگیری فقط حوصله داشته باش

ای زیباترین خالق، هزاران بار سپاس لایق توست و من نمی‌توانم نعماتت را نام ببرم. بخاطر زیباترین تکرار این دنیا که بیداری‌ست، بخاطر حال خوبم، بخاطر اینکه در هر لحظه به جای اینکه مچم را بگیری، دستم را می‌گیری و بالا می‌کشی، بخاطر تمام داشته‌هایم، بخاطر هر آنچه که ندارم و ایمان دارم که اگر خیر و صلاح من در آن باشد تو خود به من می‌بخشی، بخاطر اینکه مسیر را برام روشن می‌کنی و راه را به من نشان می‌دهی، بخاطر اینکه خانواده‌ام در کنارم هستند، بخاطر دوستان خوبم که دوستشان دارم و دوستم دارند، تو را شکر می‌کنم
اره یکیش مخمر ابجو بود شربت نوشت ترکیبی و ساختنی بود خیلی اوکی بوووود

میتونی عکس مخمر ابجو رو بفرستی گلم؟

ای زیباترین خالق، هزاران بار سپاس لایق توست و من نمی‌توانم نعماتت را نام ببرم. بخاطر زیباترین تکرار این دنیا که بیداری‌ست، بخاطر حال خوبم، بخاطر اینکه در هر لحظه به جای اینکه مچم را بگیری، دستم را می‌گیری و بالا می‌کشی، بخاطر تمام داشته‌هایم، بخاطر هر آنچه که ندارم و ایمان دارم که اگر خیر و صلاح من در آن باشد تو خود به من می‌بخشی، بخاطر اینکه مسیر را برام روشن می‌کنی و راه را به من نشان می‌دهی، بخاطر اینکه خانواده‌ام در کنارم هستند، بخاطر دوستان خوبم که دوستشان دارم و دوستم دارند، تو را شکر می‌کنم

عزیزم من هفت سال پیش خیلی لاغر بودم 

شیر خشک بهترین نتیجه رو میده 

هر شب ۳ قاشق پر بریز داخل یک لیوان شیر و نوش جان کن 

سیب رو ابپز کن و پوست بکن و صبح ناشتا بخور 

پودر جوانه گندم هر روز یک قاشق داخل ماست حل کن و میل کن 

قرص مخمر ابجو هر روزی سه تا بعد از هر وعده های غذایی عالیه منتها فقط صورتتو تپل میکنه

برای چاقی فقط باید خورد .پودر جوانه ی گندم بگیر تو ماست قاطی کن بخور .نشاسته تو اب حل کن بخور  ،سیب زمینی رنده ریز کن ابش رو بگیر اون اب رو بخور تو یک ماه ده کیلو رو وزنت میات 😂