2777
2789

یعنی بیرونم برم با این اشپزخونه های بی در و پیکر امروزی نمیشه کلمو بکنم تو یخچال غذا بردارم بخورم🥲آخه مهمونای فوق غریبه هم هستنننن...🥲خیلی موقعیت سختیه خدایی تازه گلاب به روتون هم هستم روم‌نمیشه برم در دستشویی وسط هالهههه😭

بدترین گناهی که میتونی مرتکب بشی اینه که انقدر ساده باشی تا بقیه بتونن ازت سو استفاده بکنند!♡♡ نقطه مقابلعشق ،نفرت نیست ! ترک کردنه...

منم تو شرایطت بودم قبلا 🤣دیگه بماند که چه کارا کردم تا نرم پیششون😂

⁦هیییی_زندگی سابق 😑🌌⁦(⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)⁩دوتا کاربریم پرید بخاطر یه آدم بی شخصیت دروغ گو...ایشالا تریلی از روت رد بشه مارمولک ۲ پا.پیدات هم کنم..‌.(رفیقام بهم درخواست دوستی بدین)🥰.فقط یدونه ی از اسم کاربریم کم شد.پروف جدیده قاتی نکنین😁.زیاد کره کره میکنم از بچگی قراره کلیه هامو بفروشم برم کره با دوستام 😂(به دلیل علاقه شخصی مثل تویی که مثلا دوست داری بری آمریکاو ترکیه و..(برا اونایی که چرت میگن)شما هم خواستین بگین اسمتونو بنویسم با هم بریم تا الان ۹۶نفر تو سایت گفتن 😂😁 فیلم و سریال کره ای تو اون یکی شعبه دوم می‌باشد (هیییی_زندگی_۲)که نی نی یار تعلیقش کرد🤣💔ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/1978864 حالت خوب نیست بهم بگو من شنونده و دراک خوبیم بهت کمک میکنم دوستی نداری و تنهایی بازم من هستم 🙂❤️رفیق پایه برا تگ کردن تو تاپیای باحال و خفن به جون تو😎😂 درخواست دوستی ارمیا رو بدون سوال قبول میکنم😌🥺💜خیلی سریع با همه صمیمی میشم تو فقط سلام کن 😂🥹عاشققق مو فرفریااااا🥺🥰❤️عاشق دعوام ...میبینم که مدرکو از دل زمین پیدا کردین تونستین تعلیقم کنین 🥹💔 همون دختریم که با این سن هنوز از دیوار صاف می‌ره بالا😂✌️ #ولی صدای حامیم🍃تایپ شخصیتیم هم ENTP(⁠。⁠♡⁠‿⁠♡⁠。⁠)دیگه رسیدی به آخر امضام به اندازه کافی توضیح دادم برات بیا موز بردار برو.😂🍌🤍 تو شناسنامم  هم همچین اطلاعات ارزشمندی نیست 😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو شرایطت بودم قبلا 🤣دیگه بماند که چه کارا کردم تا نرم پیششون😂

آخه من سلام کردم بعد انقدر سردرد بودم و هستم اومدم اتاق دراز کشیدم

بدترین گناهی که میتونی مرتکب بشی اینه که انقدر ساده باشی تا بقیه بتونن ازت سو استفاده بکنند!♡♡ نقطه مقابلعشق ،نفرت نیست ! ترک کردنه...

یادم افتاد تو اتاق مونده بودم از گشنگی داشتم میمردم این مهمونا هم رفع زحمت نمیکردن بعد صدای در اومد بعد هم سکوت شد یهویی فکر کردم رفتن بلند داد زدم بلاخره رفتن مامان؟؟؟نگو هنوز نشسته بودن تو پذیرایی🥲💔

اولش میرفتی یه سلام میکردی دیگه انقدر مکافات نمیکشیدی

سلام کردم اتفاقا ولی خیلی غریبه ان باهامون من خجالتیم هستم روم‌نمیشه هیچ کار بکنم جلو غریبه ها

وای چه شرایط سختی. حالا تاکی میمونن؟

خدا میدونه فقط😭

خوشبحال ملاحظه کار بودنت من سر شکمم با هیشکی شوخی ندارم

هعیی تو خوبی باور کن من داغونم با این حالتام

برا همینه کاری به‌ مد ندارم و میگم اشپزخونه باید اوپن‌ باشه

من که فکر میکنم اشپزخونه اوپنی هم خوب نیست باید کلا در داشته باشههه🥲