خالم خوب نیست دلشوره دارم پشت کنکوری ام هستم تروخدا بیایید امید بدید یکم حالم بهتر شه یه قرص افسردگی بگید ک خواب اور نباشه من باید درس بخونم اما دلشوره نمیزاره دائم پانیک دارم و خیلی اور ثینک میکنم کمک کنید اگ میتونید مرسی از همه تون❤
بیا درددل کنیم به زندگی امیدوار بشی دارم به زندگی خودم میخندم بهت بر نخوره
منم خوشی دارم و خوشبختم ولی خوشی هام اینجا نمیگم و به شمام پیشنهاد میکنم خوشی هاتون نگید ♥️🕯️ لطفا شعور داشته باشید مردم قضاوت بیجا نکنید تا وقتی کسی ازتون توی سایت کمک میخواد به جزییات یا حاشیه نرید . کسی که نظرش با شما فرق داره دشمن شما نیست. وقتی کسی از خوشی هاش میزاره لطفا بهش ثابت نکنید که تو بدبختی . واقعا به کجا میرسید مردم الکی تحقیر کنید نی نی سایت جای خالی کردن عقده هاتون نیست محیط سمی نکنید بین منو شوهرم ۱۵ سال اختلاف سنه و عاشق همیم میدونم روی این موضوع حساسید گذاشتم که بیشتر حساس بشید 😂😂
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برو یه ویزیت پیش دکتر روانپزشک خوب میشی یا مغز و اعصاب
فقط بلدن قرص بدن من رفتم بهم قرص داده درمانم نصفه ول کردم
منم خوشی دارم و خوشبختم ولی خوشی هام اینجا نمیگم و به شمام پیشنهاد میکنم خوشی هاتون نگید ♥️🕯️ لطفا شعور داشته باشید مردم قضاوت بیجا نکنید تا وقتی کسی ازتون توی سایت کمک میخواد به جزییات یا حاشیه نرید . کسی که نظرش با شما فرق داره دشمن شما نیست. وقتی کسی از خوشی هاش میزاره لطفا بهش ثابت نکنید که تو بدبختی . واقعا به کجا میرسید مردم الکی تحقیر کنید نی نی سایت جای خالی کردن عقده هاتون نیست محیط سمی نکنید بین منو شوهرم ۱۵ سال اختلاف سنه و عاشق همیم میدونم روی این موضوع حساسید گذاشتم که بیشتر حساس بشید 😂😂
آره چون روح هم مثل جسم احتیاج ب درمان داره اگر طبق دستور پیش برید کم کم قطعش میکنه بعد از بهبودی
دارو هارو گم کردم اگه دوباره برم پیش دکتر اعصاب ضایع است
خب نصفه ول کردی خوب نمیشی بعدم روح هم مثل جسمه مگه ی وقتی خدا نکرده معده درد یا پا درد داشته باشی میری دکتر قرص میده اینم همونطوریه باید بری روانپزشک تا خوب بشی