2777
2789

سلام بچه ها شبتون بخیر 

من از ذوقم این تایپک زدم من چندین ماه پیش تو اصفهان دنبال یه گروه خوب بودم که خونمونو بازسازی کنم 

تاپیک هاس قدیمی نی نی سایت دیدم توی گوگل و اینستاگرام گشتم اخر گروه معماری سه بعدی انتخاب کردم

بچه ها من از خدماتشون و دانش و تجربه بالاشون راضی بودم خیلی

اول برام طراحی کردن و بعر اجرا یکسری خرید ها مثل کاشی و سرامیک و کاغذدیواری و نورپردازی و... هم باخودشون بود.

من خونمو کابینت تی وی وال کمددیواری کناف کاغذ دیواری نورپردازی و سرویس بهداشتی هارادرست کردم

09135700065

این شمارشونه من اول ازشون مشاوره گرفتم تلفنی بعد اومدن خونمونو دیدن و طراحی شروع کردن و بعر تایید من طرح اجرا کردن

ولی بچه ها تو این حیطه ساختمان اکثرا بدقولن و بی تجربه من مامانم خونشون سپرد به یه مغازه تو شریف واقفی افتضاح بودن 

من خودم خیلی کارشونو دوستدارم اینستاهم دارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از ۹۷اینجایی بد فقط ۲۲تا پست

من عاشق نام خلیج فارسم ،خلیج همیشه فارس،ایران سرای ابدی من است دوستت دارم ایرانم مادرم،نموندی رو حرفخو نموندی بیمه اتکشت و آخری نهوندی،بیمه ادگو اری و براگردی چکه مه نشتم تو آخری نهوندی،چکاری اتکه وا دلم رفتیو تو اتکه ولم شکسته بودن ای دلم عزیزوم عزیزوم ،فاصله کفتن بین ما جدایی بودن سهم مادلتنگتم مه باخدا عزیزوم عزیزوم
الان از جمله بندی و کلماتت اصلا معلوم نبود تبلیغه.... مخصوصا قسمت شماره و اینستا هم دارنش.خیلی ذوق ز ...

عزیزم اگ تبلیغ میکردم اینستاهم عین شماره میذاشتم چون مشاوره رایگان میدن تلفنی شماره گذاشتم گفتم بقیه هم استفاده کنن