2777
2789
عنوان

بنظرتون جدا بشم ؟؟

162 بازدید | 16 پست

ازدواجم خواست خودم نبوده خودمو کشتم و نشد چندسالم تو زندگی ب هر بهونه ای خواستم برم و خونوادم نمیزاشتن چون خواهرمم جدا شده سنم کم بود ازدواج کردم نه ساله باهم زندگی میکنیم فقط بهش عادت کردم از تنهایی دوسش ندارم رابطه داریم اصلا لذت نمی‌برم وضع کارش شریکه با خونوادش این چند سال خیلی از نظر مالی بخاطر اونا گذشت کرده پولشو نگرفته درصورتی ک وضعشون خیلی خوبه خیلییییی بخاطر اونا اذیتم کرده 

فقط مواد غذایی تهیه می‌کنه 

خواسته ها مالی دیگ آدم ک میگه همیشه نداره پولشو همش سرکارش خرج می‌کنه 

ی پسر دارم می‌خوام جدا بشم می‌دونم چندوقتم با خونوادم بحث دارم ولی بلاخره عادت میکنن فقط عمرم داره می‌ره غذا خواب غذا خواب 

فقط میترسم پشیمون بشم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین دیگه اومدی وارد یه زندگی شدی. 

گناه اون بچه چیه که بعدها بخواد به خاطر جدایی شما عذاب بکشه؟؟

سعی کن زندگیتو بسازی سعی کن مشکلاتتون حل کنی .

با حرف مشاوره و.‌.‌.

درصد کمی هستن که ازدواج دومشون بهتر از اولی باشه یعنی تضمینی نیست که جدا بشی و یه همسر بهتر گیرت بیاد اونم با یه بچه . یا باید از بچت بگذری یا در کنار اون خیلی سختی بکشی پس بهترین حالت اینه همین زندگیتو بسازی حداقلش اینه بچت کنار پدرش بزرگ میشه. 

وضع مالی خلنوادت چطوره؟حمایت مالیت میکنن؟شوهرت ویزی داره که بگیری ازش؟بعدش میخای مستقل زندگی کنی؟پول ...

اره بعدش میرم سر کار وضعشون معمولیه بچه بهم میده بابام بخاطر بچه و اینا اذیت می‌کنه ک نیارش  ولی بلاخره کنار میاد 

ببین دیگه اومدی وارد یه زندگی شدی.  گناه اون بچه چیه که بعدها بخواد به خاطر جدایی شما عذاب بکش ...

خوب اصلا دلم نمی‌خواد ازدواج مجدد داشته باشم کذبهتر باشه بچه هم بلاخره بزرگ میشه و می‌ره 

عزیزم فکر کنم افسرده شدی اگه ادم خوبیه بخاطر پسرت جدا نشو

ادم خوب ک اخلاقش خوبه ولی اینکه همیشه برا من پول نداره تفکرش باهام فرق داره ی لباسیو ک دوسدارم نمیتونم بپوشم چون بنظرش یکم کوتاه باشه واسه بقیه پوشیدی و دوسشم ندارم زیادم خونه نیس بس تنهام دیگ حوصله ام سر می‌ره می‌خوام بیاد خونه وقتیم میاد دلم نمی‌خواد باشه

اسی بععد جدایی  میتونی مسکن شغل درکل بگم حامی داری؟؟؟بچه رو میخوای چه کنی

حامی ک ن بابام اگر می‌داشت ک جدا میشدم خودم میدونم چتدماهی باهاشون درگیرم بخصوص ک چرا بچتو آوردی بچه رو ک میبرم چ سرکارم بعدش باید برم دیگ 

حامی ک ن بابام اگر می‌داشت ک جدا میشدم خودم میدونم چتدماهی باهاشون درگیرم بخصوص ک چرا بچتو آوردی بچه ...

بنظر من جدا نشو یا باشوهر ت صحبت کن یه مبلغی ازشبگیر که حداقل رهن خونه داشته باشی بقیشم میری سرکار دست خالی و تنها خیلی اذیت میشی بچت چندسالشه؟؟؟با شوهرت حرف بزن شاید خودشو تغییر داد کار به طلاق نکشید

ادم خوب ک اخلاقش خوبه ولی اینکه همیشه برا من پول نداره تفکرش باهام فرق داره ی لباسیو ک دوسدارم نمیتو ...

پول داره نمیده؟عزیزم یسری مردا رو زنشون حساسن مثل شوهر من بیرون کار میکنه دیگه برای تفریح نرفته خودت بش بگو دلم مسافرت خرید کردن اینجور چیزا میخواد چون حالمو خوب میکنه چون دائم خونه ای این فکر ها میان سراقت 

اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 🌼یامهدی ادرکنی🤍🌺🌼🌼

پول داره نمیده؟عزیزم یسری مردا رو زنشون حساسن مثل شوهر من بیرون کار میکنه دیگه برای تفریح نرفته خودت ...

عزیزم هم خودم هم خیلی ها باهاش صحبت کردن اینهمه پول ک داشته و نگرفته از باباش میگه حالا ک دیگ گذشت از این ب بعد هرچیم میگم کارتو عوض کن حداقل کم هم پول داشته باشی دیگ می‌دونم همینقدره مسافرت رفتمون هم ک اون اول دوسه بار رفتیم انقد بحث میکنیم و اذیت میشم ک دیگ باهاش نرفتم و نمیرم فقط بخاطر بچمه ک تو زندگیمم و می‌دونم ی مدام اونجا باید با بابام بحث کنم 

بنظر من جدا نشو یا باشوهر ت صحبت کن یه مبلغی ازشبگیر که حداقل رهن خونه داشته باشی بقیشم میری سرکار د ...

ی مبلغی ک میده بلاخره در حد ۳۰۰,یا ۴۰۰ ولی اینکه بابام بذاره خونه جدا بگیرم و نمیدونم ولی سرکار بعد میرم 

اصلا خونواده من چطوری بگم باهاشم حرف زدم گفتم خواستیم جدا بشیم تو برو بگو نمیخوامش وگرنه نمیزارن جدا بشم