2777
2789
عنوان

فرق گذاشتن تا کجا

161 بازدید | 13 پست

بچه ها تاپیک دیشبم گفتم یک ماه مادرم اینجا بود پیشم بردم عملش کردم همه کاراش رو کروم دیشب بردیمش خونه ، من یه سری وسایلم بعد ازدواج موند خونه مامانم اینا  هر بار گفتم ببرم مامانم گفت الان وقتش نیست تا اینکه دیشب یکم گشتم نبود وسایلم بعد که گفتم میخوامش خواهرم پاشد داد زدن که دزد خودتی ، و تو بردی الکی میگی نبردی دیگه ما هم برگشتیم خونمون 

حالا امروز زنگ زدم به مامانم میگم من اون وسایل دو نبردم سر فرصت بگردین برام پیدا کنید میگه چرا خواهرات رو ناراحت میکنی خوب وقتی میگه بدی حتما بردی ، یا میگه چرا دیشب ابرو ریزی کردی میگم من ابرو ریزی کردم یه خواهرم که همش داد میزد  ، یعنی حتی یه تشکر هم نکرد ازم تازه پشت اونا در اومده میگه حالا که نیست میگی چیکار کنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگفتی چرا هر سری میخاستم ببرم گفتی الان وقتش نیست  حتما ی کاریش کردین هرکی محبت میکنه بده ...

همین رو گفتم میگه پس بیا خواهران رو دزد میکنی خوب شما بگو من نیاوردم اونجا هم نیست چی شده پس؟

فرق گذارن دیگه چکارشون میشه کرد دیگه تواین سن؟

اومد مامانم یه سری هر چی پختم یه جوری می‌خورد انگار زهر مار جلوشه بعد خواهر شوهرم یه سالاد چرت درست کرد آنقدر ازش تعریف کرد

چه فایده خانوادم هر چی میشه تا گلایه میکنم میکوبن تو سرم که نزار به شوهرت بگیم اون گه مثل تو نیست&nb ...

ناچاریم بپذیریم بعضی آدما قابل تغییر نیستند

این ماییم که مجبوریم کنار بیاییم با این موضوع،

من ۱۶سال زورمو زدم مامانم عوض نشد