2777
2789
عنوان

از کاربر اناتا کسی خبر نداره؟

168 بازدید | 27 پست

یادمه خیلی فعال بودند و حس خوبی بهشون داشتم 

کسی نمیدونه چرا نمیان دیگه؟

ریپلای افراد فاقد اهمیت باز نمیشود☺️    از کوتهی ماست که دیوار بلند است

کار درستی کرد😂

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

که نمیان؟

اره ک از محیط سمی فاصله گرفته

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

خبر ندارم  متاسفانه خیلی از کاربرای قدیمی دیگه نیستن ونمیان

بله متاسفانه! جای خالی خیلی کاربرا حس میشه 

دلایل زیادی داره که همه ی کاربرای خوب رفتن و ترجیح دادند نباشند

بله متاسفانه! جای خالی خیلی کاربرا حس میشه  دلایل زیادی داره که همه ی کاربرای خوب رفتن و ترجیح ...

به جاشون یه مشت بچه مدرسه ای زبون دراز وبی ادب اومده زیاد که مرتب فحش پدرومادر میدن تاپیکم میزنن درموردش باافتخار

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

به جاشون یه مشت بچه مدرسه ای زبون دراز وبی ادب اومده زیاد که مرتب فحش پدرومادر میدن تاپیکم میزنن درم ...

خیلی جو سایت با قدیمش متفاوت شده متاسفانه 

خیلی دلتنگ قدیم میشم گاهی

انشالله هرجا هستند دلشون خوش باشه

شماخودتون کاربر چه سالی بودین قبلا یامثل من قبلا خواننده خاموش بودین الان نزدیک ۱۰ساله توسایتم پارسال اومدم بالاخره

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸