2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه چاره ای نداری جز احیا و درمان  چون موهات خیلی آسیب دیده منم موهام بعد از دکلره کشسانی وادامسی شد بار اول پروتئین کردم عالی بود اما بازم یه ذره کشسانی بود 

بار دوم همین یه ماه پیش رفتم ترکیبی کار کردن الان بعد از حموم موهام آنقدر عالیه که حد نداره اصلا نمیپیچه تو هم نخ به نخ کیف میکنم خودم 

آهان اینم بگم وقتی زیاد آسیب می‌بینه با روغن مو و سرم مو هیچ کاری نمیتونی بکنی چون اثر نداره 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_torq.jpg

روغن ترکیبی ساقه مو بندیتو ینی شفاااا داد موهای منم بعد دکلره نابود شده بود ولی بااین شد ابریشم

اگه تا دوتومن میتونی هزیته کنی اولاپلکس شماره ۳بخر تا ۷.۸بار میتونی بزنی  و بعد یه دوره موهات واقعا سالم میشه

♥️♥️

اگه تا دوتومن میتونی هزیته کنی اولاپلکس شماره ۳بخر تا ۷.۸بار میتونی بزنی  و بعد یه دوره موهات و ...

وای دقیقا ! اولاپلکس عالیه برای موهای دکلوره ، برند کراستاس هم اگه دوست داشتی امتحان کن اونم لاین موییش خیلی عالیه.

ولی خب استارتر اگه موهاش سوخته باشه هیچی جوابگو نیست حتی همین اولاپلکس یا کراستاس. موی سوخته رو فقط باید کوتاه کرد