2777
2789
عنوان

آیا مشکل از منه؟؟؟؟

124 بازدید | 13 پست

من قبلا فولاد کارمیکردم بعدش بخاطر شوهرم ک راضی نبود ولش کردم.تموم‌مدتی ک‌اونجا بودم ی همکاری داشتم همش فکر می‌کرد منو استخدام کردن ک اونو حذف کنن چون من بازم با آزمون وارد کارخونه شده بودم اون‌همونجوری اومده بود از قبل اومده بود.خودشم‌میگف کارخونه اینایی ک ازنون‌کتبی رو قبول شدن ب رسمیت میشناسه احتمالا تو رو جذب کنن منم‌دلداری میدادم بهش ک‌من ک موندنی نیستم نگران‌نباش تو جات محکمه‌.رفیقم شده بودیم باهم و واقعا من بدخواهش نبودم حتی ی ذره !اما اون احساس میکردم یکمکی حسادت داشت.خلاصه گذشت و من استعفا دادم‌و دوسال گذشت حالا اونو اخراج کردن ب بهانه تعدیل نیرو.اونروز بهم پیام ک می‌دادیم گف ک من‌دیگه نمیرم سرکار منم احساساتی شدم گفتم بذار بهش زنگ بزنم حرف بزنیم ..

جواب نداد 

بعد من متوجه شدم ک عمدا جواب نداده ک صحبت نکنه 

منم دیگه نزنگیدم تااینکه همش تو دایرکت بهم دایرکت میداد و پست میفرستاد ی روز گفتم چرا جواب ندادی بهانه بیخودی آورد گفتم خ بی معرفتی ک نسبت ب تماسم انقد بی تفاوت بودی میتونسی بپرسی آیا کاری داشتم ک‌زنگ زدم...گف تو فهمیدی من فولاد نمیرم حساس شدی زنگ زدی وگرنه چرا قبل نمیزدی 

منم بحدی بهم برخورد ک گفتم من اگ زنگ‌نمیزدم چون نمیخواستم فک کنی دنبال اینم از محیط کار سابقم اطلاعات بگیرم ولی الان ک‌نمیری دیدم اشکالی نداره اگ الان صحبت کنیم.و اگ میدونستم تو اینطور فک میکنی و عمدا جواب ندادی عمرا دوباره باهات ارتباط میکرفتم در آخر گف سر چ چیزایی حرص میخوری ...منم گفتم آخه توهین ک فقط فوحش نیس!این حرف تو پرازتوهین بود برام مث توگوشی بود....حالا بیاید بگید واقعا بی دلیله ناراحتی م؟نباید دلخور میشدم؟در آخرم گفتم ترجیح میدم‌رفاقت واقعی رو حفظ کنم ن رفاقت پراز دوز و کلک رو.انفالوش کردم کلا

خوب کردی 

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب کردی 

تو زندگیم پر از این مدل آدماست...حس میکنم‌مشکل دیگه از منه وگرنه اینهمه دعوا با این‌یکی و اون یکی طبیعی نیست....

بخدا من هیج‌کاری نمیکنم ...ن توهین ن دل شکستن...خ مراقبم خییییییلی

اما همیشه ی اتفاقی میفته ک مجبور میشم روی بدمو نشون‌بدم....

تو زندگیم پر از این مدل آدماست...حس میکنم‌مشکل دیگه از منه وگرنه اینهمه دعوا با این‌یکی و اون یکی طب ...

اره عزیزم مشکل از توعه که بهشون روی خوش میدی اونا هم سواستفاده میکنن ،اینجور ادمارو بلاک کن از کل زندگیت

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
اره عزیزم مشکل از توعه که بهشون روی خوش میدی اونا هم سواستفاده میکنن ،اینجور ادمارو بلاک کن از کل زن ...

درسته...مهربونی نباید بکنم ...چ دنیای بدی شده...❤️‍🩹ولی نمیتونم آدما رو زودتر بشناسم

نگفته حسودی یا فضولی 

گفته حساس شدی . ادمها موقع از دست دادن  ارزوهاشون ، حوصله ی هم صحبتی ندارن

کارش را خیلی دوست داشته و براش سخت بوده از دست دادنش

با این مدل رفتار ، کسی برات نمیمونه

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی
درسته...مهربونی نباید بکنم ...چ دنیای بدی شده...❤️‍🩹ولی نمیتونم آدما رو زودتر بشناسم

مهربونی بکن اما نه واسه هر کسی عزیزم ،کساییکه دنبال منفعت خودشونن و باعث آسیبت میشنو بنداز دور💖

کلا محیط کاری همینه شاید باورت نشه چقد همکار بودن و همکار موندن سخته. مخصوصا با وجود آدمایی که همش زیرآبتو میزنن و یا بهت حسادت میکنن. من یه بار اینجا داستان همکارم که راحت رفت زیر آبمو زد رو گفتم و تعریف کردم که چقد براش همه چیز رزرو هتل و بخش های مختلف هتل پارک وی تهران رو توضیح دادم و یادش دادم و آخرم رفت پیش رئیس و زیر آب منو زد. کلا این آویزه گوشمون باشه که تو محیط کاری ایران هیچ همکاری خیرخواه آدم نیست و کلا همیشه در رقابت با توئه به جای اینکه باعث پیشرفت تو بهش. من فکر میکردم که این دختره تازه اومده باید هواشو داشته باشم

گاهی ادمها حوصله خودشون را هم ندارن ، دیگران که سهله اینو بپذیر 

شاید.ولی این آدم کلا توهم میزد ک همه میخوان در موردش بدونن.اشتباه ازمن بود ک به شعورش امید داشتم.وگرنه حساس شدی با حسودی زیاد معنای متفاوتی نداره .بازی با کلمات کرده برام

کلا محیط کاری همینه شاید باورت نشه چقد همکار بودن و همکار موندن سخته. مخصوصا با وجود آدمایی که همش ز ...

اره اینک خودمم چشیدم‌....ممنونم از صحبتات❤ممنون ک مث بقیه نگفتی تو حساسی...