2777
2789

بچها من زیاد براش وقت میزارم خیلی باهاش حرف میزنم شعر میخونم دد ب ب ما ما ن ن اینا میگه میخام زودتر کلمه بگه

وقتایی کار دارم براش تی وی روشن میکنم حالا یا کلیپ کودکانه میزارم یا چیز دیگه چون فقط اینجوری سرگرمه

ب وقتش حرف میزنه هر بچه ای ی جوره

بچه من تازه یاد ۱گرفته بود چندتا کلمه بگه ۱ سال و نیمش بود

ولی بچه دختر عموم ک ۱ سالش بود کلمه هارو میگفت

نذار از تماشای سقوطت لذت ببرن !پرواز کن : )🕊

الان😐 هرچیزی به وقته خودش. 

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا من خیلی کتاب میخونم براش از سه چهار ماهگی تا الان که دو سالش بیشتره 

ولی هنو راه نیوفتاده 

روزی شاید سه تا چهار تا کتاب تا شب میخونم 

بازی و شعر و ...

کلا ذاتی هست انگار 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

به موقع اش حرف میزنه بعد یکسالگی کلمه ها رو میگه الان شاید یه کلمه رو بگه ولی دیگه ادامه نده عجله نکن فقط باهاش حرف بزن . بشین روبروش تا وقتی باباهاش حرف می زنی به حرکت دهنت هم نگاه کنه این طوری زودتر یاد میگیره

من مامانم زیاد با پسرم حرف میزنه 

الان یازده ماهشه 

بابا و مامان میگه،اسم خواهرمو میگه،دایی و ساعت هم میگه 

دیگه نمیدونم تاثیر داره زیاد حرف زدن یا نه...

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨