2777
2789
عنوان

رنده دستی Unibert یا میزی کسی داشته؟

1398 بازدید | 20 پست

خانوما من دیشب یکی شو خریدم الان دیدم خیلی ها ناراضی بودن میخواستم ببینم کسی اینجا استفاده کرده؟

واقعا بدرد نمیخوره؟ببرم پس بدمش

خودمم موقع خرید تست کردم به نظر خوب میومد

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که می‌تونستی مثل خودشون جواب بدی،  دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی، اما تو سکوت کردی چون نمی‌تونی مثل اون آدما باشی. بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست!.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبن مامان من داره هی باهاش گردو آسیاب میکنه

ما گردهامون ب اسیاب نرسیده تموم میشه

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

خوبن مامان من داره هی باهاش گردو آسیاب میکنه

ممنون که گفتی 

یعنی تونست از همه رنده هاش استفاده کنه؟

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که می‌تونستی مثل خودشون جواب بدی،  دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی، اما تو سکوت کردی چون نمی‌تونی مثل اون آدما باشی. بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست!.
چند خریدی؟ 

۲۶۸ پکیج کاملش

مثلا چه استفاده هایی بگو ماهم یاد بگیریم. کالباس خونگی هم میتونه ورق کنه؟

فروشنده‌ش انقدر خوب توضیح می‌داد خریدمش با یکی از رنده هاش مثلا سیب زمینی رو چیپسی رنده میکرد

۲۶۸ پکیج کاملش

ی رندش واسه کتلک خوب باشه کافیه..... 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

اینو شاید ۱۰سال پیش بم کادو دادن و یکبارم ازش استفاده نکردم ب نظرم خیلی مسخره و بدرد نخوره

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
مبارکه بهش میاد خوب باشه چند گرفتی ؟  چه کارهایی میکنه؟

مثلا مثل بيسکوئيت و گردو رو آسیاب میکنه

سیب زمینی و خیار هویج و...رو ورقه‌ای رنده میکنه

یه رنده‌ دیگشم مثل استفاده روزانه‌ست