2777
2789

سلام دوستان

کافه که هم فضای خوبی داشته هم غذای خوب برای تولد خانوادگی اگر میشناسید بی زحمت معرفی کنید

خدا جوونم برای داده و نداده ات شکر🤲🏻🤲🏻🤲🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کافه ک معمولا غذا نداره منوی محدود کافه ای دارند.

بیشتر مدنظرم فست فود 

مثلا پیتزا ایتالیایی خوب باشه

اگر از این کافه-عمارتهای خوبم میشناسید ممنون میشم

خدا جوونم برای داده و نداده ات شکر🤲🏻🤲🏻🤲🏻

کافه رستوران ارکیده ‌چندتا شعبه داره ولی گرونه

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بیشتر مدنظرم فست فود  مثلا پیتزا ایتالیایی خوب باشه اگر از این کافه-عمارتهای خوبم میشناسید مم ...

ژوانی پاسدارن(البته الان اسمش عوض شده)

کا‌پیتان اونم پاسداران دو طبقه هست هم سنتی هم فست فود

هم قلیون و اینا

لیدوما شهرک غرب

💕

ژوانی کیفیتش پایین اومده بعدم رستورانه کافه نیست

طبقه اخر مرکز خرید الماس هروی یه کافه رستوران خوشکل هست سرچ کن فضاشو ببین اسمش یادم رفته

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
کلینیک دارین؟راضی هستین از کارتون؟از نظر درامد

درامدم فعاا به قدر هزنیه ای ک‌کردم نیست.ترمی ۳۰ خورده ای برای دکتری میدم..۱۵ سالم هست درس میحخونم و هزنیه کردم.

تعرفه ها واقعا کم هست

مراکز ۶۰/۴۰ مبدن.

💕

درامدم فعاا به قدر هزنیه ای ک‌کردم نیست.ترمی ۳۰ خورده ای برای دکتری میدم..۱۵ سالم هست درس میحخونم و ...

چطور ۱۵سال؟لیسانس و‌فوق ۶سال دکتری هم ۴سال،🤔ببخشید میپرسم واقعا سوال شد برام

♥️♥️