2777
2789
کسی بوده تجربه مشابه داشته باشه...خیلی نگرانم
رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعاء. ..رب لاتذرنی فردا و انت خیر الوارثین...
تو رو خدا بیاین...هفته قبل بعد دو روز تاخیر آز دادم مثبت شد بتا 98.15 امروز دوباره تیتر بتا دادم 231.82
رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعاء. ..رب لاتذرنی فردا و انت خیر الوارثین...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بتات که خوبه
توکل بخداسال۹۷باIVFدخترمودنیااوردم😍😘دوماهه خدابهم یه کنجدداده ایندفعه بدون اذیت وقرص دارو یعنی خودخوده معجزه برای سلامتیش یه صلوات میفرستید؟ایشالله سالم دنیابیاد خیلی سختی کشیدم😥
دکتر برام نوشت که تکرار کنم گفت هفته بعد باید هزار و خرده ای باشه...خوب الان من نگرانم هیچکی هیچی نمیدونه
اصلا استرس نداشته باش ایشالا که بارداری خوبی باشه فقط میتونی صبر کنی کاری نمیشه کرد
اهل کجا بودنت مهم نیست.....اهل وبجا بودنت مهم است....منطقه زندگیت مهم نیست....منطق زندگیت مهم است...
من سر بارداری اولم از بس ازم از بتا گرفتن استرس داشتم بچم سقط شد تو بارداری دومم فقط از مثبت منفی دادم هرچی گفت برو بتا بده گفتم نمیخوام همین که مثبته کافیه که خداروشکر الان 9 ماهم هست جای تو بودم اصلا بتا دیگه نمیدادم همون اولی واسه مثبت بودن کافیه برا چی به خودت استرس میدی اگه خدا بخواد میمونه برات
خدایا امیدم به تو خواهرم رو شفا بده😢😢😢😢😢