2777
2789

آش بلغور. تو شهرستان ما میگند آویینه آش

گوشت بهتره گوسفندی باشه با عدس و بلغورگندم میذارید میپزه وقتی پخت آب و موادشو با آب کش سوا میکنید مواد با گوشت کوب یا گوشت کوب برقی له کنید مثه گوشت کوبیده بعد دوباره با آب بریزید داخل قابلمه یه سیب زمینی کوچیکم رنده کنید توش بریزید

از اونورم پیاز داغ فراوون که با زردچوبه و فلفل تفت داده شده در آخر اضافه میکنید و میذارید یه نیم ساعتم بجوش تا قوام بیاد خیلی خوشمزه میشه مثه حليمه یه جورایی

🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سخته بابا ابشو جدا کن له کن باز دوباره پیاز داغ کن گوشتکوب برقیت چ مارکیه

مارکش یادم نیست از این ارزوناست

کاری نداره آب کش میذاری رو قابلمه موادشو می‌ریزی توش بعد موادشو با گوشت کوب له میکنی دوباره با آب برمیگردونی

🌸
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز