2777
2789
عنوان

عروسی خونواده شوهر چطورمیرید؟

269 بازدید | 18 پست

چهارشنبه هفته دیگه عروسی پسرعموشوهرمه

و دختراوعروساشون خیلی تیپ میزنن وارایشگاه اینامیرن

منم اینطور بودم ولی نمیدونم چرا مدتیه حوصله ندارم برو عروسیاشون یااینکه به خودم خیلی توعروسیا برسم

واونم بخاطر اینه که رابطه ای بادخترا وعروساشون ندارم ورابطم درحد سلام علیک و دلم میخواد باهاشون صمیمی ترباشم که به منم خوشبگذره اما نمیدونم چطور

و دراخر اگ خواهرشوهرم میاد خوبه بااون میگم میخندم و میرقصیم ولی اگه نیاد تنهام ومادرشوهرم یه گوشه نشسته

خیلی فکرم درگیره وبه سرم زده نرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو عروسی پسر عموش با جاری هام رابطه نداشتم  با خدابیامرز مادرشوهرش رفتم سر سنگین برگشتم 

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️
شما چطورید تومجالس عروسیاشون؟؟از تیپ و ...

خب اول از خواهرشوهرت بپرس ببین میاد یانه

منم تقریبا مثل شما ولی سعی میکنم خودمو باشرایط وفق بدم و ب خودم خوش بگذرونم بدون هیچکی

خودم ارایش میکنم و موهامو درست میکنم 

لباسامم معمولا شیک ولی نه خیلی باز 

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺

بستگی داره چیکاره شوهرم بشه

اول عقدم پسر خالش ده ماه بعد ما عقد کردن رفتم ارایشگاه ی ارایش خیلیی خانومانه و ی شومیز و شلوار مجلسی پوشیدم خیلی قشنگ تر از اونایی ک نصبت خاصی با داماد یا عروس نداشتن ولی لختی پوشیده بودن شده بودم