2777
2789
عنوان

دخترم یماهه سرفه میکنه و خلط داره تو سینش

| مشاهده متن کامل بحث + 2044 بازدید | 40 پست
انقدر ازین چیزا میخوریم .نمیدونم اصلا چیکار کنم. روتارین خوردیم. شربت تیامیکس خوردیم. هیچ تاثیری ندا ...

منم ۲۲روزه سرما خوردم الانم سرفه های خشک

وکیل آینده⚖️👩🏻‍⚖️حقوقی هستم🥰 و تو دفتر وکالت مشغولم😍هرسوال حقوقی داشتید در خدمتم♥️🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من دو ساله درگیره هفت سالشه همش کارم گریه هست تو رو خدا دقیق بهم بگو چجور استفاده کردی دعات می ...

داروی کاشم طب اسلامی این عکسشه. 

یه قاشق رازیانه تو 2لیوان اب بجوشه تایه لیوان بشه یدونه جامع امام رضا علیه السلام داخلش حل بشه و هرشب موقع خواب خورده بشه، تنده ولی نباید بعدش چیزی خورده شه. بچهای 2تا7سال نصف وتا2سال یک چهارم باید بخورن. 

وای تورو خدا آسم چرا  ؟ منم  داره یه ماه میشه  سرفه میکنم  چیکار کنم

اونایی که بالا گفتم عالیه برا خلط وسرفه وپالایش ریه هست. 

این انتی بیوتیکا فقط عفونتو خشک میکنه وبا کوچکترین تحریک وسردی دوباره عود میکنه

روتارین میدم ولی خوب نمیشه بااین چیزا

عزیزم به دانه و۴تخمه بزاربا ابجوش ژلشوبده آب روآتیشه برای سرفع

بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــيو نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ...تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــانبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد!