2777
2789
شما که از عمد اینکارو نکردین نمیشه قضاوت کرد شاید زن داداشتون میخاست فقد عذاب وجدان بده بهتون هزار د ...

ن من اصن نمی دونستم باردار بوده.بعد ۳ سال بچه دارنده بودن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب برادرم و زنش منو نبخشیدن .چون ک من باعث شدم بچشون از دست بدن

دختر خوب هر طور شده رضایت بگیر برادر و زن داداش که دمه دستتن یادمه داشتم میخوندم آقای زمانی گفته بودن وقتی برگشتن مجبور شدن برن تا شیراز و کلی گشتن تا اون طرفی که حق به گردنش بوده رو پیدا کنن و کلی عز و التماس کردن تا از حقشون بگذرن. به نظرم اینها ارزششو داره تا اینکه اون دنیا به خاطر حق الناس حسرت بخوریم و پشیمون بشیم چون عقوبت کار در اون دنیا ناراحتیش قابل مقایسه نیست با این دنیا نیست. ما به این جسم دنیوی اومدیم که آگاه بشیم و به هم عشق بدیم کی بهتر از خانواده خود آدم. هر چند بازم میگم من هم بنده گنهکار خدام فقط چیزایی که میدونم خدمتت گفتم.

خدای مهربونم شکرت همین   
دختر خوب هر طور شده رضایت بگیر برادر و زن داداش که دمه دستتن یادمه داشتم میخوندم آقای زمانی گفته بود ...

چی بگم خودمم نمی دونن چکار کنم راضی نمیشه.خوددم دلم سوخته بس ک دلم میخواست بچه دار بشن

ممنون از راهنماییت تا ب حال اینجور فکر نکردم

مثل اینه که کسی به من یه حرف ناخوشایند بزنه مثلا بگه تو زشتی، اما چون من زمینه افسردگی دارم و اعتماد به نفسم پایینه و هزار مشکل روحی دارم به خاطر اون حرف افسردگیم بیشتر بشه و خودکشی کنم خب اینجا اون شخص گناهش در حدی نیست که باعث خودکشی کردن من باشه فقط به اندازه ی همون حرف ناخوشایند مقصر و گناهکاره

به عشق مردن زندگی میکنم

آره اونقدر تاثیر نداشت

زن داداشتون دنبال مقصر میگرده که همسرش رو راضی نگهداره ..که البته اشتباه هم میکنه ...

یه ماجرای اینجوری دقیقا برای من اتفاق افتاد ولی گفتم دنبال بهونه بوده بچه اش رو سقط کنه حرف من رو استناد کرده...این آدمها رو ازشون بترسید چون هیچوقت تقصیر هیچ کار خودشون رو گردن نمیگیرن و همیشه دنبال مقصر هستن ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
نمی دونم چ حرفی راسته از وقتی شنیدم کار هر روزم گریس

الکی خودت رو اذیت نکن ..با این که مقصر شما نبودید اما باز هم عذر خواهی کردید و اگر قبول نکردند مشکل خود اوناست .ضمن اینکه برای سقط یه بچه (چند وقتش بوده سقط شده ؟) هزاران دلیل وجود داره که باید چندین و چند تاشون کنار هم قرار بگیرن تا این اتفاق بیفته ....و مطمئنا حرف شما هیچکدوم از این دلیل ها نبوده و زن داداش شما داره پنهون کاری میکنه ...دیگه منی که دو بار سقط کردم میدونم این چیزا رو ...

پی الکی خودت رو ناراحت نکن و زندگیت رو بکن ...خدا بخواد انشاالله اونا هم بچه دار میشن و این داستان رو فراموش میکنن .

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
الکی خودت رو اذیت نکن ..با این که مقصر شما نبودید اما باز هم عذر خواهی کردید و اگر قبول نکردند مشکل ...

شما دو تا سقط داشتین؟عزیزممم چرا؟

ممکنه واقعا استرس باعث خونریزی و سقط بشه