2777
2789
پناه برخدا بچش ۳ ماهش بوده

خب پس بچه بزرگ بوده تقریبا و قلبش شکل گرفته ...تضمینی بهت میگم صرفا به خاطر حرف شما و یا استرس نبوده که فوت شده ...منتها زن داداشتون یا اطلاع نداره و یا نمیخواد بگه ....

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما دو تا سقط داشتین؟عزیزممم چرا؟ ممکنه واقعا استرس باعث خونریزی و سقط بشه

اره دو تا سقط داشتم ...

اولی به خاطر ندونم کاری خودم بود ..دومی به خاطر اینکه سه قلو باردار بودم و رحمم گنجایشش رو نداشت .

استرس ممکنه باعث خونریزی و سقط بشه اما نه هر استرسی ..استرس خیلی شدید مثلا ناشی از فوت عزیزی یا مثلا پرت شدن از جایی و استرس های حین این اتفاق ...یا استرس و شوک های ناگهانی ..

حرفی که شما گفتید اصلا استرس نداشت که بخواد به سقط برسه ..

این مواردی هم که گفتم توی 50 درصد موارد باعث سقط میشه ..نه همیشه ....

در کل زیاد جدی نگیر مساله رو 

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
اره دو تا سقط داشتم ... اولی به خاطر ندونم کاری خودم بود ..دومی به خاطر اینکه سه قلو باردار بودم و ...

عزیزمم خیلی ناراحت شدم برات ان شاءالله خدا بهتون ی نی نی ناز هدیه میکنه

چ چقدر خوب شد ک باهاتون حرف زدم حالم خیلی بهتر شده.خدا خیرتون بده

عزیزمم خیلی ناراحت شدم برات ان شاءالله خدا بهتون ی نی نی ناز هدیه میکنه چ چقدر خوب شد ک باهاتون حرف ...

من پسرم الان میره مدرسه دختر جان :)))))))) 

ب سلامتی خدا حفظش کنه...آها پس برا نی نی دوم خواستین

نه ..دو بار سقط کردم پشت سر هم ..بعد دفعه سوم بارداریم دیگه به سلامتی گذشت ...تا  دو سال من همش حامله بودم :)))))))))))) 

ممنون ..

من باردار بودم سگ دنبالم کرد خدا رو شکر چیزی نشد ولی بشدت ترسیده بودم فک نکنم استرس زیاد تاثیر بزار 

بجز اونایی که رحمشون مشکل انقباز داشته باشه 

من الان هم باردارم و نزدیک سه هفته است که یه فشار روحی عذاب وجدان  استرس زای زیادی رو تخمل میکنم که خدا رو شکر امروز و دیشب خوب بودم که شو هرم و بچه ها خیلی خوشحال شدن 

الان دقیقا حال روحی تون رو درک میکنم 

امید وارم خدا حال دلت خوب کنه 

حالا اگه زیاد عذاب وجدان داری ازش بخوا ببخشدت حتی اگه مقصر تو نباشی در هر صورت اون خودش ناراحت میشه که همچین حرفی زده بهت 

ایشون از کجا مطمعن هستن که دلیل اصلی شما بودین 

ایشون الان گناه کردن که بدون اطمینان و ار سر ناراحتی از شما این حرف به شما زده 

تو هم میتونی بگی من نمیدونم که علت من بودم یان ولی من معذرت میخوام با این حال که نمیدونستم بارداری 

ولی اگه تو هم از خودت گفتی و مطمعن نیستی بازم میبخشم 

و زن داداشتون به خودش میاد مه اون هم تو موقعیت بخشش قرار گرفته ولی تو بخشیدی