2777
2789
عنوان

پشت پسرم دوووونه زده😭😭😭😭بیاین‌کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 55 پست
حاجی فقط بگو چند سالته😂😂😂😂 ترو خدا چقد شیرینی تو عزیزم بچه اس بچه پسر بچه😂😂خیلی فرقشه با د ...

اینجا فقط دنبال زیر بغل مارن

بجا اینکه دلشون بسوزه پسر ۲ساله اینجور شده راه حل یا دلداری بدین هی ایراد الکی‌میگیرن واقعا از خانومای ب این سن ک‌۹۰درصد مادرش دن بعیده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خودت هنوز بچه ای از من بیشتر نمیدونی که محض اطلاعت ۲۱/۲۲ سالمه  و یکم روانشناسی خوندم می‌د ...

😂😂😂

عزیزم چرا رزومه زندگیتو ریختی وسط؟😂😂 بخدا یه روانشناس برو😂😂😂 بخث کنم ادم مگه با شیرین عقل ها بحث میکنه من فقط میخندم😂😂😂😂 یا خدا چقد خنگین شما 

ینی چی خوشش نیاد بچه۳.۴ساله چی میدونه😂😂😂😑 بعد یارو مامانشه  اصلا اینطوره. تو اونی ک دوسش داری میدونه داری تو سایت عمومی دربارش حرف میزنی یه موقعه گناه نباشه😂😂😂😂😂وااای

کاربری دست دو نفره
چقدر بعضیا رو اعصابم واقعا استارتر الان نگرانه بچشه شما نگران عکس لختی بچه این اخه این بچه هیچی نمیف ...

نمیدونم😔اینجا متخصصم‌نیس فقط دکتر شیفته مگه فردا مسفردا بتونم‌ببرم‌دکتر

اینجا فقط دنبال زیر بغل مارن بجا اینکه دلشون بسوزه پسر ۲ساله اینجور شده راه حل یا دلداری بدین هی ای ...

همون با عکس پسرت پدوفیل ها هزار کار کنن دلت راضی میشه

یک ابله مرغون رو بزرگ میکنی بعد عکس لخت بچتو میزاری افرین بهت 

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)