2777
2789
عنوان

کمک کردن

162 بازدید | 14 پست

سلام خانمای عزیزم یه سوال ؟

شما اگه خودتون دوتا دختر داشته باشین و همسرتون درآمد ماهانه خوبی داشته باشه و برای شماهم ماهانه تو جیبی خوبی رو واریز کنه تا اینجا ک هیچ !😌😌

من خودم معتقدم همسرم به مادرش ماهانه کمک مالی بکنه و اصلا مسیله آیی ندارم ولی همسرم جدیدا اینو مطرح کرد ک ماهانه میخواد برای دو تا خواهر زاده هاش ک دخترن یکی ۲۲ ساله یکی ۱۵ ساله ماهانه نفری ۱تومن بریزه به کارتشون چون باباسون راننده تاکسیه !

این برام قابل هضم نیس چون ما خودمون دوتا دختر داریم و خودتون آینده و شرایط الان رومیدونین ک چه جوریه و نیازهای زندگی بالا ...

نظر منو میخواس نمیدونم چی بگم یکمم خانواده همسرم توقع براشون ایجاد میشه ک همیشه حتما براشون انجام بده اینو دوست ندارم ...از یه جایی دلم راضی نیس از یه جایی میگم سبب خیر بشو نمیدونم شمام نظرتون رو بگین ؟؟؟🥰🥰🥰🥰مررررسی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوس ندارم بدجنسم نیستم ولی خب خدای نکرده یتیم که نیستن پدرشون هست در هر حال

ی دختر ۲۲ ساله هم میتونه خودش کار کنه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

میدونی ما خودمون هنوز خونه اجاره آیی میشینیم و خب میشه مدیریت کرد ک خونه بخریم چون بریز و بپاش آقای ...

بگو اگه هر ماه باشه عادت میشه. اگه نداشته باشی نمیشه. هدیه اشکال نداره. دو تا کارت هدیه بگیر و بهشون بده. و تمام. اگه داشتی بعدها دوباره میدی. اما هر ماه شاید توقع ایجاد بشه. 

نه من راضی نمیشم ، من به شوهرم همون اول گفتم هرچقد به پدرو مادرش بده نوش جونشون باشه اتفاقا وظیفشه اما گفتم از حق من و بچه هامون یک ریال به جیب خواهر برادرش بره حلالش نمیکنم البته ما یه سری مسابل برامون پیش اومد که من این حرفو زدم ولی در کل هم راضی نیستم 

بگو اگه هر ماه باشه عادت میشه. اگه نداشته باشی نمیشه. هدیه اشکال نداره. دو تا کارت هدیه بگیر و بهشون ...

ببین ما تو زندگی شما نیستیم. خب این ک خونه ندارید رو من نمیدونستم. اما این که خواهرش ک شوهرش راننده تاکسی هست خونه داره یا نه رو هم نمیدونم‌. ببین دلت چی میگه. 

اتفاقا اونا خونه توی شهرستان دارن ما خودمون نداریم 

هر ماه پس انداز داشته باش. طلا مستعمل بخر اگه شوهرت ولخرجه. 

من با کمک کردن ایشون کاری ندارم اما تو موارد دیگه اگه ولخرج هستن پس انداز کنید. 

ی فامیل داریم خرید خونه رو خودش انجام میده. مثلا میوه میخره ۵۰ ب شوهرش میگه ۱۰۰ تومنکلی طلای ریزه میزه گرفت برا خوش. بعد چند سال شکر خدا خونه خرید. 

ولی کمک کردن ی جوریه ک ده برابر بهتون بر میگرده. از طرف خودتون هر چند وقت ی کارت هدیه بدین بهشون. دلخوشی شون باشین. برمیگرده ب زندگی تون.