2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخوام ادامه بدم 

ببین قربونت خودت الان بهترین تصمیم گیرنده ای . وابسته به اینکه دعوا سر چی و تقصیر کی بوده ؟سری قبل قهر کردین پا پیش گذاشته ؟ایا رابطه ارزش ادامه دادن و یا اون ادم می ارزه برای بخشش تعیین میکنه که شما الان باید چه رفتاری داشته باشید . بنظرم این حرکت دوست پسرت نشون دهنده اینه که اونم دوست داره دل تنگته اما از قصد این کار کرده (مطمئن باش از اولم هدفش این بوده یچی بنویسه سریع پاک کنه ،چیزی جز یه پیام حذف شده نمیخواسته از خودش به جا بزاره) که تو عکس العملی نشون بدی که بفرض اون در نهایت روزی روزگاری بحثش پیش اومد بگه : اره من که کاریت نداشتم پیامم پاک کردم تو پیگیر شدی !!!!  منظورم اینه این ادم انقدر شهامت نداره بیاد رک و صریح ازت عذر بخواد یا پا درمیونی کنه واسه اشتی . بالغ نیست بنظرم . اما باز بهرحال میخوای چیزی بگی بنظرم یه ایموجی دهن کج براش بفرست که اونم در جواب چیزی گفت بگو هنوز با خودت به تفاهم نرسیدی که یه حرفی بزنی یا نه!!!

نکنه‌دیگه پیام نده؟ :-(

صبر کن اگر پیام نداد  اگر دوستش داری تو پیام بده وولی خیلی هول نشو

چه زیبا گفت احمد شاملو به آیدا،،،خدای کوچک من .              دوستت دارم سرزمینم و فدای هموطنانم میشم در هر کجای جهان هستی منتظرم آیدا 
من تو جدایی بهش گفتم دیگه پیام نمیدم بهش واسه همین تحت هیچ شرایطی حاضر نیستم پیام بدم

خوب پس صبر کن خودش میاد

چه زیبا گفت احمد شاملو به آیدا،،،خدای کوچک من .              دوستت دارم سرزمینم و فدای هموطنانم میشم در هر کجای جهان هستی منتظرم آیدا