2777
2789
عنوان

یعنی باردارم؟

126 بازدید | 7 پست

از آخرین موعد پریودیم یک ماه و یک روز میگذره سوزش ادرار دارم،طرف چپ پهلوم خیلی درد داره و خیلی بیش از اندازه حد معمول ادرار میکنم به نظرتون چک بگیرم یا چند هفته منتظر بمونم راستی راه های تست حاملگی خانگی بلدید؟اگه بلدید بگید لطفا

مامان بزرگم میگفت:ننه کدوم شبی و                                        دیدی که صبح نداشته باشه؟                                                بد ترین شبا هم صبح میشن صبر کن🌬        

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک ماه گذشته و هنوز بی بی نزدی

اگر سابقه نداشتی بزن. احتمالا بارداری 

بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙
یک ماه گذشته و بیبی نزدی ؟ خوشا به صبرت واقعا

آخه قبلا سقط داشتم خیلی میترسم که بازم نا امید بشم

مامان بزرگم میگفت:ننه کدوم شبی و                                        دیدی که صبح نداشته باشه؟                                                بد ترین شبا هم صبح میشن صبر کن🌬        
نمیشی ایشالا بزن حتما بعدشم خبرم کن تگم کن اوکی؟

باشه گلی♥️