2777
2789
عنوان

گم کردن بچه

401 بازدید | 10 پست

دیروز خواهر زادم گم شده بود درو باز کرده بود از خونه رفته بود نمیدونین ک چحالی بودیم انقدر دوییدیم تو محله بالخره پیداش کردم بدنم کوفتس کلا شبو نخوابیدم 😄😄 تو زندگیم اینجوری ورزش نکرده بودم

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞

ای وای خداروشکر پیدا شد

منم یبار پسرم دوسالش بود تو پارک نزدیک دو دقیقه گمش کردم کل پارک با وسیله هاش دور سرم چرخید فشارم افتاد فقط داد میزدم بچم

بعد دیدم اون ور سرسره وایساده بهت زده😅ف

قدش کوتاه بود ندیده بودمش

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم اتوبوس دوس داشت با مامانم رفته بودم مانتو فروشی داشتم پرو میکروم جیم شده بود رفته بود سوار اتوبوس شده رود با راننده اتوبوس ی دور شهرو گشته بود ب پلیس خبر دادم پیداش کردن

روزی غبار، ازروی الماس برداشته میشود👌🏻
پسر منم اتوبوس دوس داشت با مامانم رفته بودم مانتو فروشی داشتم پرو میکروم جیم شده بود رفته بود سوار ا ...

😂😂 ادم خندش میگیره ها ولی خداییش سخته رسما میمیریم دوباره زنده میشیم با این کاراشون

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞
واااااییی😂🤦🏼‍♀️

تازه وقتی پلیس بهم خبر داد فلان ایسگاهه،رفتم دیدم نشسته داره پاهاشو تکون میده راننده هه براش کیک خریده داشت میخورد انگار ن انگار

😂😂 ادم خندش میگیره ها ولی خداییش سخته رسما میمیریم دوباره زنده میشیم با این کاراشون

دقیقا بچه چ کیفی میکرده مامان لب مرگ هم رفته🤦🏼‍♀️ بازم خدا خیلی هواشو داشته ک اتفاقی براش نیوفتاده

اون موقع عید هم بود بازار شلوغ شلوغ اوم نمیتونست جلو پاشو ببینه گفتم دزدینش،قلبم داش وایمیستاد

من دخترم دو سالش بود بردمش دستشویی بعد وایسادم به تمیز کردن و شستن دستشویی فک کردم دخترم فت بیرون حمام ما هم کنار دستشوییمون بود با یه تیغه جدا شده بودن ودر حموم جدا بود یه در مشترک هم بین حموم و دستشویی داشتیم مغازه شوهرم هم نزدیک خونمون بود بعد دخترم از رو یونی رفته بود تو حموم قایم شده بود منم اومدم بیرون لامپ ا خاموش کردم و حموم دستویی رفت تو تاریکی مطلق دیدم دخترم نیست مثل دیوانه ها پریدم تو کوچه و طرف مغازه شوهرم میدوییدم تنها امیدم این بود که بچه رفته باشه مغازه پیش باباش دیدم پیش باباش نیست دوباره مثل جن زده ها برگشتم یه دور تو کوچه زدم و میزدم تو سرم یکی از هم کوچه ایها داشت نگاه میکردو میگفت من که ندیدم از در بیاد بیرون برو  خونه را نگاه برگشتم که دخترم پشت در نمیتونه در را وا کنه و داره جیغ میکشه فک کنم دیگه تا عمر داره یادش بمونه با کسی از این شوخیها نکنه

تازه وقتی پلیس بهم خبر داد فلان ایسگاهه،رفتم دیدم نشسته داره پاهاشو تکون میده راننده هه براش کیک خری ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دختر ی 19 سالم دختری مهربون دلسوز و یک دوست خوب 🙂💚