2777
2789
عزيزم چه ماركي من ويوور زدم ٥-٧دقيقع بايد صبر كرد اما بعضيا تا دو دقيقه هرچي نشون داد درسته ماركش چي ...

یادم نیست بخدا،هفت ماه گذشت اسمشو یادم رفت،من تحمل نداشتم زود بی بی چک میزدم،میدونسم یه خبرایی هست زود بدنم و حالتام شروع به تغییر کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به سلامتی مبارکت باشه  من اینقدر دیر اقدام میکردم وبرام مهم نبود که میرفتم سونو قلبش هم تشک ...

اره زود بريم دكترا هزار تا گيرو گور ميارن اينش بده 

اما من سابقه بارداري پر خطر دارم يادمم نمياد كي رفتم قبليو🤣

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
مثبته،چندروز از وقتت گذشت؟برا من شش هفت روز قبل موعدم این رنگی بود البته هفت هشت دقیقه گذشت دیدم خبر ...

هفت روز عزیزم من چون تخمک گذاریم ۱۹سیکل بوده لقاح دیر تر انجام شده

دیدی منم مامان شدم🥺🤱😍

مال شما ک فعاله عزیزم 

عزیزم مبارک باشه ،شما دوره پریودت یعنی از این پریود تا اون پریود چند روزه ست که تخمک گذاریت روز ۱۹هست

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
ميگم كي بايد از بديم من بارداري قبليمو يادم نيست 🫣🫣🫣كي بايد بريم دكتر الان من نهم تاريخ پريودم بو ...

امروز برو دکتر و آزمایش بده 

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏