2777
2789
عنوان

لاین رنگ مو

396 بازدید | 28 پست

سلام خانما من میخوام رنگ و مش و هایلات و خلاصه رنگ مو رو یاد بگیرم بنظرتون کجا بهتر و حرفه ای تر یاد میگیرم  آرایشگاه یا آموزشگاه و اینکه چقد میشه هزینش؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم میدونی چقد میگیرن؟ چقد زمان میبره که یاد بگیرم کامل

هزینه شو ک نبخدا زمانش بسته ب علاقه خودت داره و چقدر مدل بری ک سری یاد بگیری دورهاشم ۴۰ روز بعدشم پشتبانی دارن ک هر جا سوال داشتی بپرسی ازشون ولی شما سریع کن هرجا میری برا یادگیری بعدش همونجا دستیار خودشون بشی اینجوری خیلی خوب یاد میگیری عزیزم 

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی ک باید باشه میره   
هزینه شو ک نبخدا زمانش بسته ب علاقه خودت داره و چقدر مدل بری ک سری یاد بگیری دورهاشم ۴۰ روز بعدشم پش ...

اهان چه خوب نمیدونستم پشتبانی دارن اینجوری خیلی خوبه

چندسالته و کدوم شهری عزیز

تو روستا زندگی میکنم شرایط مالیمون خیلی بده از همه لحاظ تحت فشارم برا همین تصمیم گرفتم آرایشگری یاد بگیرم و کار کنم بلکه اوضاع بهتر بشه

تو روستا زندگی میکنم شرایط مالیمون خیلی بده از همه لحاظ تحت فشارم برا همین تصمیم گرفتم آرایشگری یاد ...

الهی چ بد شرایط همه مون بده بخدا حتما برو داخل شهر یاد بگیر تو روستا خوب یاد نمیدن

الهی چ بد شرایط همه مون بده بخدا حتما برو داخل شهر یاد بگیر تو روستا خوب یاد نمیدن

تو روستامون اصلا ارایشگاه نیست.. برا همین تصمیم گرفتم برم شهر یاد بگیرمو تو روستا ارایشگاه بزنم 

تو روستامون اصلا ارایشگاه نیست.. برا همین تصمیم گرفتم برم شهر یاد بگیرمو تو روستا ارایشگاه بزنم  ...

از پس هزینه های اولش برمیای زمان میبره تا ب درآمد برسی تا مشتری پیداکنی وسایل آرایشگری بگیری هزینه کنی بری شهر همه اینا هستش 

از پس هزینه های اولش برمیای زمان میبره تا ب درآمد برسی تا مشتری پیداکنی وسایل آرایشگری بگیری هزینه ک ...

راست میگی واقعا اینم هست هزینه خیلی زیاده نمیتونم از پسش بربیام😔