2777
2789
عنوان

ایده سوپرایز تولد

313 بازدید | 10 پست

برای دوستم که دختره میخوام تولد بگیرم نمیدونم چطور سوپرایزش کنم تولدش هفده همین ماهه چطور سوپرایزش کنم که نفهمه ایده دارید ؟ تولد ۳۰ سالگی 

یدونه ماسک ترسناک سفارش بده

یهو بپر جلوش

یدونه کیک خامه ای بکوب تو صورتش😐😐

۱۰۰%هم سوپرایز میشه هم یادش نمیره😂

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

من تولد بهترین دوستم که خیلی ازم دوره رو واسه تولدش پاشدم رفتم شهرشون خونه پدریمم اونجاست دعوتش کردم خونه به بهونه غذا رفتم اشپزخونه با کیکو شمع رفتم پیشش اهنگ هم با گوشی پخش کردم کلی شکه شد چون فک میکرد خودش باید کیک بیاره ولی نیوورده بود

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تولد بهترین دوستم که خیلی ازم دوره رو واسه تولدش پاشدم رفتم شهرشون خونه پدریمم اونجاست دعوتش کردم ...

ما هر دو یه جا هستیم تهرانیم تازه چند ماهه عقد کرده اما خب خیلی مشکل داره میدونه ب رسم هر سال براش تولد میگیرم پارسال بیرون رفتیم یهو رفتیم یه کافه و از قبل آماده کرده بودم کادوش هم وسط کیک بود اما الان اون قدر بیرون نمیریم نامزدش دوس نداره با نامزدش هم نمیتونم هیچ هماهنگی کنم چون آدم مناسبی نیست خیلی و از طرفی انقدر این مدت ناراحتی کشیده دلم میخواست واقعا بتونم سوپرایزش کنم نه اینکه بفهمه از قبل 

ما هر دو یه جا هستیم تهرانیم تازه چند ماهه عقد کرده اما خب خیلی مشکل داره میدونه ب رسم هر سال براش ت ...

میتونی با مامانش هماهنگ شی گلو کیک بگیری بری خونشون

یا اینکه بری خونشون کیکو گلو سفارش بدی بیارن دم خونه دوستت بره بگیره شمام اهنگ بذاریدو تبریک بگید

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

نمیاد خونتون؟

امکان دعوتش ب خونتون داری؟

اتاقتو تزیین کن با یه کیک کوچولو

ولی اگر میدونی میاد یجوری دعوتش کن بگو بیا ناراحتم باهات درددل کنم😜

یکی دو روز  قبل تولدشم باشه مشکل نیس

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

[QUOTE=316237254]میتونی با مامانش هماهنگ شی گلو کیک بگیری بری خونشون یا اینکه بری خونشون کیکو گلو سفارش بدی بیارن دم ...[/QUOTEمادرش اینا شهرستانن خودش الان با نامزدش زندگی میکنه اونم ک اصلا خوشش نمیاد کسی بره خونش

[QUOTE=316237254]میتونی با مامانش هماهنگ شی گلو کیک بگیری بری خونشون یا اینکه بری خونشون کیکو گلو سف ...

پس دیگه بهترین کار اینه سفارش بدی ببرن دم خونه براش