من تولد بهترین دوستم که خیلی ازم دوره رو واسه تولدش پاشدم رفتم شهرشون خونه پدریمم اونجاست دعوتش کردم خونه به بهونه غذا رفتم اشپزخونه با کیکو شمع رفتم پیشش اهنگ هم با گوشی پخش کردم کلی شکه شد چون فک میکرد خودش باید کیک بیاره ولی نیوورده بود
این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من تولد بهترین دوستم که خیلی ازم دوره رو واسه تولدش پاشدم رفتم شهرشون خونه پدریمم اونجاست دعوتش کردم ...
ما هر دو یه جا هستیم تهرانیم تازه چند ماهه عقد کرده اما خب خیلی مشکل داره میدونه ب رسم هر سال براش تولد میگیرم پارسال بیرون رفتیم یهو رفتیم یه کافه و از قبل آماده کرده بودم کادوش هم وسط کیک بود اما الان اون قدر بیرون نمیریم نامزدش دوس نداره با نامزدش هم نمیتونم هیچ هماهنگی کنم چون آدم مناسبی نیست خیلی و از طرفی انقدر این مدت ناراحتی کشیده دلم میخواست واقعا بتونم سوپرایزش کنم نه اینکه بفهمه از قبل