2777
2789
عنوان

رشته علوم سیاسی و دبیری

398 بازدید | 15 پست

کسی رو میشناسید با رشته علوم سیاسی تونسته باشه به صورت غیر رسمی دبیر دبیرستام غیر دولتی بشه؟؟؟توروحدا اگه میتونید کمک کنید.لیسانس علوم سیاسی دارم و سابقه ندارم.بهم گفتن فعلا بیا تا ببینیم چی میشه.گذاشتنم دفتر پرورشی.البته بدون حقوق فعلا.اما من خوام دبیر اجتماعی یا...چیز دیگع بشم.میشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما کسی میشناسی شبیه من بوده باشه؟؟ باید چجوری خودمو نشون بدم؟؟

سعی کن مسلط باشی از خودت ضعف نشون ندی مطالعه کن ببین معلم پرورشیا چجورن و زودی  نگو نمی‌دونم یجور بپیچون بعد برو مطالعه کن 

آدم نباید اول راه فورا بگه رشته خودم بعضیا هستن سال اول غیر مرتبط هستن صبور باش همینکه اونجایی خودش خیلیه

سعی کن مسلط باشی از خودت ضعف نشون ندی مطالعه کن ببین معلم پرورشیا چجورن ویزیو نگو نمی‌دونم یجور بپیچ ...

وای دارم سکته میکنم.ی بچه کوچیک دارم کسی نیست نگهش دارع با ابتماس و کلی منت میدم مادر شوهرم.نمی تونم هر روز هفته تا سه اونجا باشم.اخری راهی که به ذهنم رسید اینه که از شماها کمک بگیرم

میشه یکم راهنمایی کنید که چجوری باید خودمو نشون بدم.ایا مسقیم برم به مدیر بگم اوکیه یا باید فعلا تو ...

منم اطلاعی ندارم عزیزم، فقط یکی که رشتش علوم سیاسی بود گفت استخدام مدرسه ی غیر انتفاعی شده 

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
وای دارم سکته میکنم.ی بچه کوچیک دارم کسی نیست نگهش دارع با ابتماس و کلی منت میدم مادر شوهرم.نمی تونم ...

خدا نکنه چرا سکته؟ عزیزم شما که بچه کوچیک دارین البته نظر منه همین پرورشی برات عالیه چون رشته خودت باشه همش باید مطالعه کنی و آماده باشی  با وضعیت شما امسالو همین پرورشی بمونی بهتره گلم چون پرورشی کار چندانی نداره حالا شما خودت آشناتری بهتر میدونی عزیزم 

سعی کن به این فکر کنی که جلسه اول چیا میخوای بگی اگه سوالی پیش اومد چی جواب بدی پیش بینی کن و تمرکز ...

فعلا فقط دارم به این فک میکنم که حرف دبیری رشته خودمو چجوری به مدیر بگم.