کسی رو میشناسید با رشته علوم سیاسی تونسته باشه به صورت غیر رسمی دبیر دبیرستام غیر دولتی بشه؟؟؟توروحدا اگه میتونید کمک کنید.لیسانس علوم سیاسی دارم و سابقه ندارم.بهم گفتن فعلا بیا تا ببینیم چی میشه.گذاشتنم دفتر پرورشی.البته بدون حقوق فعلا.اما من خوام دبیر اجتماعی یا...چیز دیگع بشم.میشه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وای دارم سکته میکنم.ی بچه کوچیک دارم کسی نیست نگهش دارع با ابتماس و کلی منت میدم مادر شوهرم.نمی تونم هر روز هفته تا سه اونجا باشم.اخری راهی که به ذهنم رسید اینه که از شماها کمک بگیرم
وای دارم سکته میکنم.ی بچه کوچیک دارم کسی نیست نگهش دارع با ابتماس و کلی منت میدم مادر شوهرم.نمی تونم ...
خدا نکنه چرا سکته؟ عزیزم شما که بچه کوچیک دارین البته نظر منه همین پرورشی برات عالیه چون رشته خودت باشه همش باید مطالعه کنی و آماده باشی با وضعیت شما امسالو همین پرورشی بمونی بهتره گلم چون پرورشی کار چندانی نداره حالا شما خودت آشناتری بهتر میدونی عزیزم
سعی کن به این فکر کنی که جلسه اول چیا میخوای بگی اگه سوالی پیش اومد چی جواب بدی پیش بینی کن و تمرکز و اصلا نگران نباش آیه الکرسی بخون و اینکه تو حتما میتونی و توانا هستی