2777
2789

یا بچه هامونو یه مکث کرد گفت تورو گفتم الکی نگو معلومه بچه ها بعدش دیگه هیچی نگفت .. حالا بچه دومی رو باردارم.هیچ عشقی احساس نمیکنم ...یه خواستگار داشتم خیلی عاشقم بود ولی من مسخرش میکردم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خاستگار هیچی ندیده و الکی ادعا عشق میکنه همسرت همه جوره کنارته به عشقشم شک نکن الکی نه خودتو اذیت کن نه اونو

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       

بارداری هورمونات به هم ریخته 

عشقم مردا کلا متفاوتن. باور کن اون لحظه سکوتش حتی ممکنه به قورمه سبزی هم فکر کرده باشه 😂 

اما یه چیزی که توی زندگی متاهلی خطرناکه مقایسه کردنه. این کارو به هیییییییچ وجه حتی توی ذهنت انجام نده.

خدایی فازت چیه؟؟؟؟

خب بچه هاتم ثمره عشق شمان دیگه،چرا ارزش خودتو پایین میاری و خودتو قیاس میکنی؟؟؟؟؟

بعدم ماشالا بچه دومی طرف تو شکمته،یاد خواستگار سابقی؟خدایی ول کن..

الان شوهرت پیش خودش بگه کاش بجای زنم،با فلانی ازدواج میکردم چه حالی میشی؟؟

هورمونات قاطی پاتی شده،حساس شدی..بیخود خودتو شوهرتو اذیت نکن.