2777
2789
عنوان

سوال دارم

268 بازدید | 6 پست

سلام دوستان ی سوالی دارم اونایی ک دوست بودین قبل ازدواج دست خالی میومد دیدنتون یا همیشه گلی خوراکی چیزی گرفته بود براتون؟ ب نظرتون توقع زیادیه؟ چطوری مطرحش کنم؟

خب تو دوستی باید برید کافی شاپ خوراکی میخره دیگه

بستگی داره کی همدیگه رو میبینید یا رابطه تون در چه حده، ولی هردفه یه شاخه گل بیاره بد نیس

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب تو دوستی باید برید کافی شاپ خوراکی میخره دیگه بستگی داره کی همدیگه رو میبینید یا رابطه تون در چه ...

خب چطوری بگم دوست دارم دست پر بیاد برام فرقی نمیکنه چی باشه دوست دارم قبل دیدنم برام خرید کنه

ببین اگه کلا همیشه خشک و خالی میرید بیرون و هیچوقت خرج نمیکنه خسیسه، ولی اگه یکی درمیون میکنه اکیه د ...

چرا بعدش میریم کافی شاپ یا شام و... ولی قبلش دست خالی میاد دنبالم ی گلی یا شکلاتی لواشکی نمیگیره

چرا بعدش میریم کافی شاپ یا شام و... ولی قبلش دست خالی میاد دنبالم ی گلی یا شکلاتی لواشکی نمیگیره

یکی دوبار خودت بگیر ببین تاثیر داره یا نه

اگه فرق نکرد بیرون بودید مثلا بگو هوس لواشک کردم و وقتی هم برات گرفت همون اول کلی ذوق کن ببین برا دفه بعد چیکار میکنه

ولی بنظرم میتونی مستقیم هم بگی دلم میخواد وقتی میای پیشم یه چیز کوچولو مث لواشکی یه شاخه گلی چیزی برام بیاری، بگو نه همیشه ها بعضی وقتا دوس دارم سوپرایز بشم

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...