2777
2789
عنوان

خانمای که بچه کلاس اول داریدبیایدمخم هنگ کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 65 پست
تروخدا ساده تربگو انقدمغزم خستس هانمیفهمم دوساعت برااون یکی بچه خواهرم نقشه ایرانو بزرگ کشیدم😂😴

فقط بگو عرض مستطیل که کشیدی براش چنده؟

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرروز یه تز میدن قطره آب نقاشی فلسطین پرچم فلسطین نقاشی عید مبعث کاردستی برای بچه های کار من ی ...

همه ایناکم بود فلسطینم اضافه شد حالا اولشه مونده صبرکن انقد ادا دارن هم مادروبچه هارو خسته میکنن هم هزینه علکی میندازن سرشون

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸 ️
عزیرم کاملا مشخص یه اشتباه تایپی هست. قاعده ۲۱ دوتا ضلع کناری هم ۱۴

اخه تایپ نکرده نوشته رو برگه الان عکسشو فرستادم ببینید

خب درست حدس زدم. اون قسمت مثلث که میفته روی کنار پرچم اونو ۲۱بگیر(میشه جمع سه تا عرض نوارهای رنگی) اون دوتا ضلعش هم ۱۴.

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
کلا برای اون مثلثه یا باید دوتا عدد بدن یا یکی. چون اون مثلث یا متساوی‌الاضلاع یا متساوی الساقین. غی ...

یعنی معلم اشتباه نوشته؟

یعنی معلم اشتباه نوشته؟

نه بنظرم اون yنیست. فلشه کنارشم دو نوشته یعنی دوتا ضلع کناری ۱۴باشن

چرا اتفاقا مشکل پذیرش راحت خانواده هاست. معلوم نیست اونا باید خدمت کنن یا برعکس شده خانواده ها به م ...

فعلابرعکس شده همه باجونودل انجام میدن حتی بیشترازچیزی که مدرسه میخواد اونوقت بچه های ماهم میبینن ناراحت میشن که فلانی مادرسش این چیزو درست نکرده من درست نکردم و خیلی چیزای دیگه

فعلابرعکس شده همه باجونودل انجام میدن حتی بیشترازچیزی که مدرسه میخواد اونوقت بچه های ماهم میبینن نار ...

اره برا کلاس پسر منم مادرا هر دفعه برا نشانه های الفبا جدید کاردستی میسازن میفرستن. من حوصله ندارم والا😂

اگر به من بگن پرچم یه کشور دیگه رو درست کن مدرسه بچه رو عوض میکنم 

متاسفانه همه مدرسه ها همینومیخوان چه پرچم کشوردیگه و چه نقاشی دراون مورد هرجا بری اسمون یه رنگه

خب درست حدس زدم. اون قسمت مثلث که میفته روی کنار پرچم اونو ۲۱بگیر(میشه جمع سه تا عرض نوارهای رنگی) ا ...

همین اندازه ها که اینجا گفتم بکش خیالت نباشه 

هنوز هیچی نکشیدم عکسی که معلم اندازه هاروگفته فرستادم براتون

دیدم. مستطیلاتت عرضشون ۷طولشون ۳۰. مثلثت قاعده اش باید برابر عرض سه تا مستطیلت باشه که میشه ۲۱ اون دوتا ضلع دیگشم ۱۴