2777
2789
عنوان

بچم برج بعد سه سالش میشهه

184 بازدید | 23 پست

هنوز نتونستم از پوشک بگیرمش،لجبازی و تنبلی میکنه،پدرش از دستم ناراحت شده میگه بچه اذیت میشه،چون پاهاش از پوشک یکم قرمز میشن،کسی راه حل یا تجربه ای داره؟بچم میگه من دسشویی نمیام دوس ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محیط دسشویی رو براش قشنگ کن ..

پوشکش نکن خب؟ وقتی دسشویی کرد توی شلوارش بزار برای تنبیه چن مین مثلا پلاستیک زیر پاش بزار خیلی عادی بگو همینجا بمون تکون نخور ک‌ بقیه جاها کثیف نشه تا من برگردم ببرم بشورم پسرمو مثلا.. 

بعد یجایی باشه ک هیچی نباشه ک باهاش سرگرم بشه مثلا تلوزیون دیگه از کثیفی و تکون نخوردن و این همه اتفاق بیزار میشه کم کم خودش میره دسشویی یا خبر میده بهت میتونی اوایل براش صندلی بگیری توی حموم کارش رو بکنه..از اسن صندلیایی ک جا دارن واسه دسشویی

خریدم،جیش کرد توش داد به بیرون اما مهم نبود اصلا واسش

منم هنوز نتونستم بگبرمش الان چندین ماه درگیرشم تا میکنه میگه کردم

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰