2777
2789

۵ماهمه بچه سوممه خداخاسته بود حالا انقد درد دارم ک نمیتونم بشینم نمیتونم راه برم میگن بچه پایینه همه چیزم طبیعیه تو سونو ان تی فردام میرم آنومالی تورخدا اگ کسی راه کاری داره بهم بگ یکم اروم بگیرم خیلی اذیتم ...😭😭😘

کاربری خانوم زشتو هستم .ترکیدم ...شدم زشتو 2😁😊

وااااای منم سر پسرم اینجوری بودم،فقط دوست داشتم یکی ماساژم بده تا دردم یکم آروم بشه...این بالشتکا هستن وسطش سوراخه رو اونا بشینی بهتره

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااااای منم سر پسرم اینجوری بودم،فقط دوست داشتم یکی ماساژم بده تا دردم یکم آروم بشه...این بالشتکا هس ...

دارم میمیرم از درد نمیدونم چیکارکنم از زور درد هی مسکن ساده میخورم یکم اروم میشم  باز دوباره تابلندمیشم میخام بترکم

دارم میمیرم از درد نمیدونم چیکارکنم از زور درد هی مسکن ساده میخورم یکم اروم میشم  باز دوباره تا ...

حالا با عرض معذرت،من رابطهم نمیتونستم داشته باشم،انگاری بسته شده بود اصلا امکان پذیر نبود،بعد این موضوعو به دکترم میگفتم،میگفت نه چیزیت نیست همه چی طبیعی و خوبه😐

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

حالا با عرض معذرت،من رابطهم نمیتونستم داشته باشم،انگاری بسته شده بود اصلا امکان پذیر نبود،بعد این مو ...

من دقیقا ۳ماه نزدیکی ندارم ینی نمیتونم کلا انقد دردم زیاده کلا سرپانمیتونم بمونم نشسته نمیتونم فقط درازمیکشم یکم ارومم انقد آی و اوخ میکنم خودمم خسته میشم .آی حس میکنم واژنم ونشیمنگاهم میخاد ازجادربیاد