2777
2789

ی جا وایسید، ی قدم جلو بیاید. و از یکی بخواهید که بهتون بگه با کدوم پا، اولین قدم برداشتید.

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
برمیگرده یان اگه اره کی

دعواتون شده فک کنم ، ولی خودش میاد و توهم حدس میزنم دلته بری سمتش ولی خودش میاد ولی زمان میبره

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میگم دختره

سلام عزیزم میشه جوابمو بدی؟

حس کراشم بهم چیه بهم پیشنهاد میده؟

کِی میبینمش؟

نام کاربریم وِلیکور هست                                                         این کلمه به احساس آرامش و جادویی که شما هنگام ورود به کتاب فروشی یا لوازم التحریری دارید اطلاق میشود:)

بچم چبه من 

پسرر

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
پسر

سلام عزیزم میشه جوابمو بدی؟

حس کراشم بهم چیه بهم پیشنهاد میده؟

کِی میبینمش؟

نام کاربریم وِلیکور هست                                                         این کلمه به احساس آرامش و جادویی که شما هنگام ورود به کتاب فروشی یا لوازم التحریری دارید اطلاق میشود:)

هفته ۷ هستم هنوز مشخص نیست دوست دارم بدونم جنسیتشو

بنظرم دختره

ی جا وایسید، ی قدم جلو بیاید. و از یکی بخواهید که بهتون بگه با کدوم پا، اولین قدم برداشتید.

اگه پا راست قدم گذاشتید پسر.

اگه چپ قدم گذاشتید دختر.

حاج خانوم فامیل همیشه اینکارو میکنند. عموما درسته.  

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
سلام عزیزم میشه جوابمو بدی؟ حس کراشم بهم چیه بهم پیشنهاد میده؟ کِی میبینمش؟

نه بهت پیشنهاد نمیده ، اتفاقی هم میبینیش چند روز دیگ

خوب کی برمیگرده 

بنظرم یک یا دو ماه دیگ

نه بهت پیشنهاد نمیده ، اتفاقی هم میبینیش چند روز دیگ

ازم خوشش میاد؟

ممکنه بعدن پیشنهاد بده؟