2777
2789

خورشید زندگی من دوباره طلوع می‌کند و باز هم غروب

آری ، همچو قانونی ،قانون پایستگی زندگی ، روزی در اوجی و عزیزی و روز دیگر در پستی و خفتی ، کسانی می‌توانند مفهموم زندگی را درک کنند و زندگی کنند که به قانون پایستگی زندگی ایمان بیاورند ، آری زندگی زنده است و در جریان است و هر روز از مکانی ، زمانی ، بعدي به مکان ، زمان و بعد دیگر می‌رود،  روزی با ما یار است و روزی دیگر با همسایه .     قسمت اول 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب منم میبینمم😂 ولی کودک نیستیم که سن قانونی رو رد کردیمم🤣

نه نگو دیگه ، به جون نمیدونم کیو بگم قسم ، تا من زنده باشم باب اسفنجی ، باگز بان..ی و تام جری میبینم و خواهم دید ، نمیدونم واقعا بزرگ شدن چه حسی داره 😂😂

دیگه تو خودتو کودک میدونی اونم 19 سالگیییییی

50 سالگی اتم اون نوجوانیه

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)
نه نگو دیگه ، به جون نمیدونم کیو بگم قسم ، تا من زنده باشم باب اسفنجی ، باگز بان..ی و تام جری میبینم ...

خخخخ😂من باب اسفنجی میبینم عاشق فروزنم و گیسو کمند ناگفته نماند به کسی نگو ولی بعضی وسایلمو برا دل خودم طرح فروزن میگیرم 😐😐😐😂🤣

سلام من کودکی ۱۶ ساله هستم خدافظ

به به،،، احساسات خود را بیرون بریزید ای پیروان من 

ما باهم کودک درون خود را باز خواهیم گرفت و شاد خواهیم شد 

سخنان ناپلئون قبل از حمله به لهستان😂😂😂