2777
2789
عنوان

باز دوباره حیاطمون شلوغ شد

142 بازدید | 7 پست

بچه ها ما با جاریم وپدر شوهرم تو یه ساختمون زندگی میکنیم البته پدر شوهرمینا کل تابستون دهات بودن تا الان اومدن واقعا سختمه حتی برای دستشویی رفتن استرس میگیرم که نکنه کسی توحیاط باشه حالاخواهرشوهرامم میان سر میزنم خیلی شلوغ میشه دوست ندارم هیچ کدومشون ببینم.

پ.ن:منو همسرم چند وقت پیش بحث داشتیم که من رفتم خونه بابام و پدر شوهرم گفته بود صدتا مثل بچش بمیره (یعنی بچه من)نمیرم دنبالش .منم خیلی ناراحت شدم بگید اگه دیدمشون چجوری برخورد کنم؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم تنها چارش دوریو دوستیه جدا شین برین جای دیگه من ۴ سال با خانواده شوهرم تو ی ساختمون بودم با خوردو خوراک مشترک وقتاییم که میرفتم خونه خودم همش در استرس

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
درکت میکنم تنها چارش دوریو دوستیه جدا شین برین جای دیگه من ۴ سال با خانواده شوهرم تو ی ساختمون بودم ...

واقعا دوست ندارم ببینمشون ولی از طرفی شرایط خونه جدا گرفتن نداریم فعلا بخدا دستشویی میخوام برم استرس میگیرم

واقعا دوست ندارم ببینمشون ولی از طرفی شرایط خونه جدا گرفتن نداریم فعلا بخدا دستشویی میخوام برم استرس ...

میفهمم من مادرشوهرم یسره مثل نگهبان تو راه پله بود همین که درو باز میکردم برم سرویس یا ... میگفت بیا کارت دارم  😑

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
میفهمم من مادرشوهرم یسره مثل نگهبان تو راه پله بود همین که درو باز میکردم برم سرویس یا ... میگفت بیا ...

مادر شوهرم فوت شده ولی زن گرفته خدایا خوشم نمیاد ازشون مخصوصا وقتی خواهر شوهرام میان