2777
2789

برای من تا سونو قلب خیلی دیر می‌گذشت 

از بعد سونو قلب خیلیییی زود داره میگذره 

باورم نمیشه ۳ ماهم داره تموم میشه

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من تا سونو قلب خیلی دیر می‌گذشت  از بعد سونو قلب خیلیییی زود داره میگذره  باورم نمی ...

خداروشکر، به سلامتی❤️ من تازه رفتم تو ۹ هفته اما همش خونریزی و لکه بینی دارم! دکترم میگه تا پایان سه ماهه اول همینجوریه! 

به سلامتی عزیزم، سر کار میری؟؟ کی به خانواده ها اعلام کردین؟؟

سلامت باشی

من همون اول که تستم مثبت شد خانواده ها فهمیدن😂

نه گلم سرکار نمیرم 

[تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]
اره  بقیشو پس چیکار میکنی  من ۳۲ هفتم میگم خدایا کی ۴۰ میشه تموم بشه

😩 وای دقیقا! آخه من بخاطر خونریزی و لکه بینی بیرونم نمیتونم برم کلا خونه م! دیگه دارم افسرده میشم😔

سلامت باشی من همون اول که تستم مثبت شد خانواده ها فهمیدن😂 نه گلم سرکار نمیرم 

آخی عزیزم، دکتر به من گفت تا سه ماه تموم نشده و غربالگری سه ماهه اول نکردی اصلا به خانواده ها نگین! البته من مامانم میدونه طرف همسرم نمیدونن😂 

آخی عزیزم، دکتر به من گفت تا سه ماه تموم نشده و غربالگری سه ماهه اول نکردی اصلا به خانواده ها نگین! ...

والا منم نمیخاستم بگم چون بخاطر تشکیل نشدن قلب دوتا سقط داشتم دیگه شرایط جوری بود همه فهمیدن

[تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]
والا منم نمیخاستم بگم چون بخاطر تشکیل نشدن قلب دوتا سقط داشتم دیگه شرایط جوری بود همه فهمیدن

آره بابا من یه دونه قبلا سقط داشتم میترسیدم دوباره بگم چشم بخورم! 😂 

سلام خوبی عزیزم؟

حالت چطوره ؟

لکه بینی هات کمتر شد؟

من که این استرسی که کم و زیاد شدن تهوع و درد سینم بهم وارد میکنه پوستمو کنده

سونو رفتی ده هفته رو ؟ دکترت رو عوض کردن ؟ 

من تا هفته بعد  بشه فکر کنم روزی 10 تا سکته ناقص و کامل رو رد کنم 

من مجبور شدم به خانواده خودم بگم اما به بقیه و خانواده همسرم نگفتم هنوز

سلام خوبی عزیزم؟ حالت چطوره ؟ لکه بینی هات کمتر شد؟ من که این استرسی که کم و زیاد شدن تهوع و درد ...

سلام عزیز دلم، نه بابا تا آخر هفته نهم هم خونریزی داشتم! اما این هفته (۱۰) که رفتم سونو خداروشکر هماتوم هم جذب شده بود اما لکه بینی رو همچنان دارم که دکتر گفت تا آخر ۱۲ هفته داری!اصلا استرس نداشته باش که جز ضرر هیچ سودی برات نداره! خوب کردی گفتی!

سلام عزیز دلم، نه بابا تا آخر هفته نهم هم خونریزی داشتم! اما این هفته (۱۰) که رفتم سونو خداروشکر هما ...

انشالله زودتر بگذره این سه ماه زودتر غربالگری بریم خیالمون راحت شه

عزیزم انشالله بخوبی همه مراحل پشت سر بزاری و بسلامت بغلش کنی  

منم ای وی افی ام چهارشنبه ان تی دارم خیلی نگرانم امروز یکی تایپیک زده بود رفتم ان تی گفته دو هفتس قلبش نمیزنه اومدی چیکار😭😭