من تو انجام یک کاری یهو موقعیتی پیش اومد و نسبت به بقیه خیلی جلو افتادم بعد از اون همه هم جلو روم هم پشت سرم خیلی وای خوش بحالت وای تو چه شانسی داری وای چیکار کردی که اینجوری شد و...خیلی گفتند ، الآنم همون کارم تو یه مرحله خیلی بی خود و پیش پا افتاده که برای بقیه شاید زیر ده روز درست میشه پنج ماه هست گیر کرده ، اطرافیان میگن چشم خوردی، میخواستم ببینم راهی هست بتونم این سنگینی رو از روی خودم و کارم بردارم یا نه
خدای من همان خدای حیوانات است.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ایه و ان یکاد و دعای چشم زخم برای چشم نخوردن هست. نمیدونم ادم چشم خورده باشه هم تاثیر دارند یا نه؟
دعا کن. از خدا کمک بخواه.
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏