من توی مرکز درمانی کار میکنم تلفن های مرکز بعد از پایان ساعت کاری دایورت میشه روی یک موبایل که مخصوص مطب هست ساعت کارامون صبحه اما من گوشی دایورت میکنم که اگه کسی بعد از ظهر وقت خواست بهش وقت بدم من اگه کسی نه و نیم شب هم وقت بخواد بهش وقت میدهم اما شما به من بگین آیا درسته که طرف ۱۲ شب زنگ میزنه واسه وقت گرفتن؟ خدا شاهده یه بار شش صبح که بلند شدم برم سرکار دیدم موبایل میس کال داشته ۲۳:۵۶ یا مثلا مگه روز جمعه مگه تعطیل نیست پس چرا روز جمعه زنگ میزنن اونم روز تعطیل من بابت دایورت موبایل پول میگیرم و وظیفه که جواب بدم اما شما به من بگین من کجای حرفم اشتباهه؟ من خونه دوستای خودمم زنگ بزنم ۱۰ شب دیگه خجالت میکشم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برای دادن طرح درمان دندانپزشکی عکس رادیوگرافی و معاینه کلینیکی دندان ضروریه، با توضیحات که خودتون درباره شرایط دندان میگید در ۹۰ درصد موارد امکان دادن نظر درست وجود نداره، بنابراین از جواب دادن معذورم.
بستگی به نوع دکتر هم داره . مثلا منشی متخصص زنان زایمان باید این آمادگی رو داشته باشه. ولی مثلا پوس ...
تحت هر شرایطی برای هر دکتری این اشتباهه نصفه شب به جایی زنگ زدن تنها زمانی که آدم بیمار بدحال داره ۱۲ شب زنگ میزنه که یا با دکترش مشورت کنه یا اینکه زنگ میزنه اورژانس بیمارستان ولی اینا زنگ میزنن تا ۱۲ شب وقت دکتر بگیرن من نمیدونم روز رو مگه از اینا گرفتن؟