2777
2789

دوستان ما خونمون اجاره ایه ماهی ۵ میلیون.پول پیش اینا ندادیم.صاحبخونمون ی پسر داره که اگه ازدواج کنه میاد اینجا و ما باید بریم البته الان سربازه تو شهر خودمون.

ما پول خریدن زمین نداریم.پدرشوهرم و مادرشوهرم با یه پسرشون که زن و بچه داره باهم زندگی میکنن بنظرتون بریم طبقه بالای اونا خونه بسازیم ی ماشین داریم با کمی طلا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه اصلا نمیشه همون ماشین رو بفروشید با طلا و یکم وام‌مسکن مهری چیزی بخرید؟یا شده تو قدیمی ترین و تنگ ...

نهایت ۵۰۰یا ۶۰۰میلون پول داشته باشیم 

با این پول نمیشه خونه خرید حتی کوچکترین و قدیمی ترین خونه 

نهایت ۵۰۰یا ۶۰۰میلون پول داشته باشیم  با این پول نمیشه خونه خرید حتی کوچکترین و قدیمی ترین خون ...

یه چیزی بگم اگه میتونی برو پایین شهر یه خونه رهن کن اجاره ۵ تومن نده .یکمی هم به خودتون فشار بیارید بیشتر پس انداز کنید .وام بگیرید بلکه بشه خونه خرید .الان این پولو بچسوبونید خونه مادرشوهرتون اینم از دستتون میره .از طرفی  هم با جاری هم با مادرشوهر یه جا سخته زندگی کردن

یه چیزی بگم اگه میتونی برو پایین شهر یه خونه رهن کن اجاره ۵ تومن نده .یکمی هم به خودتون فشار ب ...

قبلا باهاشون تو ی ساختمون زندگی کردم سخته.تازه یکساله از اونجا رفتیم الان بچه هم دارم میدونم هی دخترمو میبرن پیش خودشون تربیتش از دستم خارج میشه.

گفتم شاید  بهتر از اجاره نشینی باشه.ولی واقعا اینجا اجاره خونه از ۴ میلیون کمتر نیست تازه باید کم کمش صد پول پیش بدیم.این خونه که الان توشیم اشناست واسه همین پول پیش نگرفته