2777
2789

بچه ها من يه خاستگار اهوازى دارم اون به كنار.

با يكى چند سال دوست بودم دو سال دوستى اخرمون هر چند ماه ميگفت ماه بعد ديگه ميام خواستگارى كه نميومد و من هم وقتى دعوا ميكردم باهاش ميگفت چرا عجولى! عجله تو منُ اصلا ميترسونه خلاصه از هم دور ميشديم باز بعد مدتى نزديك و قول ازدواج ميداد دوشنبه اى كه گذشت باهاش حرف زدم گفتم فقط اگر بيان خواستگارى من ديگه باهات ادامه ميدم گفت اوكى زود با بابام حرف ميزنم خبر ميدم! من خودم سه شنبه به خواهرش زنگ زدم از سير تا پيازُ گفتم كه دو ساله ميزنه زير قولاش خواهرش گفت ما اصلا نميدونستيم همچنين چيزىُ( با خانوادش رفتُ امد داشتم منو كامل ميشناسن) خواهرش همش حقُ به من داد اخرسرم گفت بزار من فردا حرف ميزنم باهاش بهت خبر ميدم 

حالا از خودش از دوشنبه خبرى نيست 

از خواهرشم از سه شنبه ! 

خواهرش يه جورى ميگفت حق باتوئه من بهت زنگ ميزنم كه من ٤ شنيه كلا منتظر زنگش بودم

بنظرتون خواهرِ چرا زنگ نزده؟ با من در ظاهر خيلى خوب بود

واقعا تو میتونی به همچین ادمی تکیه کنی؟؟😃😃😃😃 الان اونام بیان تو‌نباید قبول کنی دیگه 😊عزت نفس دا ...

بحث پذيرفتن نيست فقط واسم سواله چرا انقدر وعده ميداده و خواهرش كه انقدر به قول خودش منو دوست داشت كجا غيب سد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بحث پذيرفتن نيست فقط واسم سواله چرا انقدر وعده ميداده و خواهرش كه انقدر به قول خودش منو دوست داشت كج ...

هعی خوااااهر

من ۳ سال با یکی بودم

طرف نمازش دیر نمیشد

انقد از خدا میترسید که با دل دختر بازی‌کنه

چقدرم قول داد‌

اخرشم رفت 😉

خدایا مرسی که هستی و برایمان خدایی میکنی❤️
هعی خوااااهر من ۳ سال با یکی بودم طرف نمازش دیر نمیشد انقد از خدا میترسید که با دل دختر بازی‌کنه ...

ازدواج كردى الان !؟

ميدونى تو يه سنى سخته پذيرفتن اينكه باهات بازى كردن

من 37 سالمه از روز اشنايي به اين اقا گفتم من رابطه هدفمند ميخوام گفت منم همينطور سن بچه بازى ندارم… ولى اخر سر اينطورى شدچرا باخودشون صادق نيستن!😞😞😞

ازدواج كردى الان !؟ ميدونى تو يه سنى سخته پذيرفتن اينكه باهات بازى كردن من 37 سالمه از روز اشنايي ...

نه عزیزم مجردم

دقیقا منم اول رابطمون ب این اقا این حرفو‌زدم و‌قبول‌کرد

قرار بود رابطمون۴ماه باشه 

اما ۳سال کش داد

اخرشم رفت 

سختم بود اما الان خوشحالم

خدایا مرسی که هستی و برایمان خدایی میکنی❤️