2777
2789
عنوان

بارداری

92 بازدید | 10 پست

سلام،۱۰ هفتمه دوروزه هرچییی میخورم درجا بالا میارم

معدم ترش کرده افتضاح🥴

از ۶ هفته تهوع داشتم البته،ولی این دو روز شدییید شده،خطرناکه برم بیمارستان؟

چه غلطی بکنم کلافه شدم

من تا روزی ۶ بار بالا آوردن هم رسیدم ... میگن اوجش همون ۱۰ هفته س... من از ۶ تا ۱۸ دیوانه شدم از این ...

خدا خیرت بده جواب دادی،ترسیدم گفتم نکنه بچه چیزیش شده پاشم برم بیمارستان

پس طبیعیه،دمیترون هم میخورم ولی اصلا جواب نمیده،کاشکی زودتر بگذره این هفته ها🥴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا خیرت بده جواب دادی،ترسیدم گفتم نکنه بچه چیزیش شده پاشم برم بیمارستان پس طبیعیه،دمیترون هم میخور ...

ن بابا طبیعیه . گرچه خیلی ها شانس دارن و سر حال ان...‌‌من شخصا آرزوی مرگ میکردم ، اصلا فکر نمی‌کردم ب حالت عادی بر گردم . گریه میکردم از دست حالم.... سردیجات بدتر می‌کنه ، خیار اش سیب زمینی .... سردیجات پرهیز کن  

من خودم تو هفته ۱۰ ، دو روز بیمارستان بستری شدم . اینقدر سرم زدن ک دستم تیکه تیکه شد ، برگشتم خونه .... خدا شاهده تو حیاط خونه ک رسیدم ، بالا آوردم .... می‌خوام بگم باید فقط زمانش بگذره. راهی نیس