2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیمارستانهای فاطمه زهرا و سید الشهدا ندارن؟ شما بدون درد بودین؟

سیداالشهدا که مال سپاهه ولی بیمارستان فاطمه الزهرا هم خوبه کارشون بسگتی داره به دکترت که کدوم بیمارستان بیاد باید با دکترت هماهنگ کنی دکترت هربیمارستانی نمیاد

من خودم مجردم 

سیداالشهدا که مال سپاهه ولی بیمارستان فاطمه الزهرا هم خوبه کارشون بسگتی داره به دکترت که کدوم بیمارس ...

آره اینا رو میدونم اصل سوال من راجبه امپول اپیدورال بود که کدوم بیمازستانها تزریق میکنن 

عذر میخوام فکر کردم تجربه زایمان داشتی😘

سیداالشهدا که مال سپاهه ولی بیمارستان فاطمه الزهرا هم خوبه کارشون بسگتی داره به دکترت که کدوم بیمارس ...

سیدالشهداواسه نیروانتظامیه.حضرت فاطمه واسه سپاه.ولی درکل می توانندنظامی هاهردوبیمارستان مراجعه کنند

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
سیدالشهداواسه نیروانتظامیه.حضرت فاطمه واسه سپاه.ولی درکل می توانندنظامی هاهردوبیمارستان مراجعه کنند

ممنونم عزیزم 

شما تو اطرافیانتون کسی رو داشتین که زایمان طبیعی بدون درد داشته باشه منظورم تزریق امپول اپیدوراله

آره اینا رو میدونم اصل سوال من راجبه امپول اپیدورال بود که کدوم بیمازستانها تزریق میکنن  عذر م ...

عزیزم اگردوقلوبارداری دیگه سزارین میشی.طبیعی وبدون دردنمی تونی.هردکتری نمی پذیره

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
عزیزم اگردوقلوبارداری دیگه سزارین میشی.طبیعی وبدون دردنمی تونی.هردکتری نمی پذیره

دو قلو بودن اما متاسفانه یکیش سقط شد اما چون کسی رو ندارم که کمکم کنه خواستم طبیعی باشه  زودترسرپا شم