هادلی مدیر استارتر عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 84 عنوان خانما کسی کرمانی اینجا هست؟ 409 بازدید | 17 پست سلام کسی هست زایمان بدون درد داشته باشه میخوام بدونم کدوم بیمارستان بوده و تجربه اش از زایمان رو بگه لطفا🙏 1402/08/12 | 14:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
serendipity_pink عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 3425 باید بری راضیه فیروز یا ارجمند وبستگی داره به بنیه خودت دیگه
هادلی مدیر استارتر عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 84 باید بری راضیه فیروز یا ارجمند وبستگی داره به بنیه خودت دیگه بیمارستانهای فاطمه زهرا و سید الشهدا ندارن؟شما بدون درد بودین؟
هادلی مدیر استارتر عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 84 این چه ربطی به کرمانج بودن داشت🤔 خب از خانمهای کرمانی پرسیدم گلم منم کرمانی هستم و میخوام زایمان کنم همین😊
serendipity_pink عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 3425 بیمارستانهای فاطمه زهرا و سید الشهدا ندارن؟ شما بدون درد بودین؟ سیداالشهدا که مال سپاهه ولی بیمارستان فاطمه الزهرا هم خوبه کارشون بسگتی داره به دکترت که کدوم بیمارستان بیاد باید با دکترت هماهنگ کنی دکترت هربیمارستانی نمیادمن خودم مجردم
هادلی مدیر استارتر عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 84 سیداالشهدا که مال سپاهه ولی بیمارستان فاطمه الزهرا هم خوبه کارشون بسگتی داره به دکترت که کدوم بیمارس ... آره اینا رو میدونم اصل سوال من راجبه امپول اپیدورال بود که کدوم بیمازستانها تزریق میکنن عذر میخوام فکر کردم تجربه زایمان داشتی😘
کلیدام عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 2610 سیداالشهدا که مال سپاهه ولی بیمارستان فاطمه الزهرا هم خوبه کارشون بسگتی داره به دکترت که کدوم بیمارس ... سیدالشهداواسه نیروانتظامیه.حضرت فاطمه واسه سپاه.ولی درکل می توانندنظامی هاهردوبیمارستان مراجعه کنند اومی بیند.درمحضراوهستیم.
کلیدام عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 2610 آره اینا رو میدونم اصل سوال من راجبه امپول اپیدورال بود که کدوم بیمازستانها تزریق میکنن عذر م ... ازدکترت بپرس.راهنمایی میکنه اومی بیند.درمحضراوهستیم.
هادلی مدیر استارتر عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 84 سیدالشهداواسه نیروانتظامیه.حضرت فاطمه واسه سپاه.ولی درکل می توانندنظامی هاهردوبیمارستان مراجعه کنند ممنونم عزیزم شما تو اطرافیانتون کسی رو داشتین که زایمان طبیعی بدون درد داشته باشه منظورم تزریق امپول اپیدوراله
هادلی مدیر استارتر عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 84 ازدکترت بپرس.راهنمایی میکنه باشه ازشون سوال میکنم حتما
کلیدام عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 2610 آره اینا رو میدونم اصل سوال من راجبه امپول اپیدورال بود که کدوم بیمازستانها تزریق میکنن عذر م ... عزیزم اگردوقلوبارداری دیگه سزارین میشی.طبیعی وبدون دردنمی تونی.هردکتری نمی پذیره اومی بیند.درمحضراوهستیم.
کلیدام عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 2610 ممنونم عزیزم شما تو اطرافیانتون کسی رو داشتین که زایمان طبیعی بدون درد داشته باشه منظورم تزری ... نه عزیزم اومی بیند.درمحضراوهستیم.
هادلی مدیر استارتر عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 84 عزیزم اگردوقلوبارداری دیگه سزارین میشی.طبیعی وبدون دردنمی تونی.هردکتری نمی پذیره دو قلو بودن اما متاسفانه یکیش سقط شد اما چون کسی رو ندارم که کمکم کنه خواستم طبیعی باشه زودترسرپا شم