2777
2789

دیشب ساعت ۷ بود رسیدیم.شوهرم همیشه اول خودش تنها میره تو حیاط رو چک میکنه برقارو روشن میکنه بعد میاد درو وا میکنه ک من ماشینو بیارم تو.

دیشب وقتی رفت یکم طول کشید بیاد یکم ترسیدم .بعد درو ک وا میکنه بهم فرمون میده من ب در نمالم اما اومد درو وا کرد و جیم شد.

بوق زدم ک بیا فرمون بده نیومد.

مجبوری خودم رفتم تو.

دیدم در آهنی بازه و قفل کتابی روش کنار جاکفشی افتاده.

سریع پرسیدم تلوزیون هست؟گفت اره خیالم راحت شد فک کردم دله دزدی بوده.پامونو ک گذاشتیم تو دیدیم ۱۶۰کیلو برنجمون رو گونی های کوچیک کوچیک با خودشون اوردن گونی کردن بردن.خونه زندگی با برنج یکی بود.چند تا گونی و یه چراغ قوه جا مونده بود ک فک کنم برای دیشبشون گذاشتن ک ما اومدیم 

همه جا ریخت و پاش بود 

جارو برقی فیلیپسم😔موتور چمت زنی همسرم و موتور منبع آب و دو تاموتور کف کش و برده بودن.

خیلی بهم ریختم و ترسیدم نزدیک ۳۰ میلیون بهمون ضررزد

شب رو با هزار بدبختی و ترس صبح کردم ک بماند و سرتونو درد نیارم.

صبح شوهرم رفته حیاط رو چک کنه چاقوشونو دیده ک جا گذاشته بودن.واقعا با دیدنش وحشت کردم

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔

چاقو رو بردارید ببرید کلانتری شاید تونستن اثر انگشت طرف رو پیدا کنن روش

خدایا برایم بخواه ، که بِشَود ، برسَد ، بیاید ، درست شَود ، خوب شَود ، خوبِ خوب❤️✨ما روی یک سیاره آبی رنگ زندگی میکنیم که به دور توپی از آتش میچرخه در کنارمون ماه رو داریم که اقیانوسها رو به حرکت در میاره، و تو به معجزه باور نداری‌؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چاقو رو بردارید ببرید کلانتری شاید تونستن اثر انگشت طرف رو پیدا کنن روش

همین کارو کردیم همسرم دستشو کرد تو کیسه فریزر با اون برداشتش

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔
خدا لعنتشون کنه

الهی امین