2777
2789
چرا نمیری انسانی اون که بهتره

حفظیاتم افتضاحه گلم تو تجربیش تو زیستش مونده بودم، برام مرگ بود خوندنش بعد پاشم برم رشته ای که توش ذره ای استعداد ندارم. باز یه ذره ریاضیاتم به نسبت زیستم بهتره موقع خوندن و حل تمارین ریاضیم لذت میبرم ولی حالم از درس های انسانی و آناتونی بدن انسان و فیزیولوژی و بیوشیمی و این مزخرفات بهم میخوره.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حفظیاتم افتضاحه گلم تو تجربیش تو زیستش مونده بودم، برام مرگ بود خوندنش بعد پاشم برم رشته ای که توش ذ ...

آها عزیزم موفق باشی اگه اینجوریه که خیلی عالیه اگه بتونی از پسش بربیای چون ریاضی هم کلا تعداد داوطلباش کمه شما رتبتون خوب نباشه هم تهش قبولین و چیزی که میخواینو میارین 

آها عزیزم موفق باشی اگه اینجوریه که خیلی عالیه اگه بتونی از پسش بربیای چون ریاضی هم کلا تعداد داوطلب ...

دقیقا تو تجربی با اشک و خون درس میخوندم تو سال های کنکورم روزی دوازده ساعت درس میخوندم آخرم هیچی نشدم.

دقیقا تو تجربی با اشک و خون درس میخوندم تو سال های کنکورم روزی دوازده ساعت درس میخوندم آخرم هیچی نشد ...

عزیزم:)آره واقعا درک میکنم خیلی در حق بچه های تجربی ظلم میشه همش یا بچه پولدارا قبولش میشن یا سهمیه دارا وگرنه هر چقدرم که آدمای معمولی بخوان تو این رشته تلاش کنن نمیشه ولی خوبه که با همه ی اینا اما بازم مصمم هستین که ادامه بدین خیلی عالیه ...

الان شما چند سالتونه قشنگم؟؟؟؟

عزیزم:)آره واقعا درک میکنم خیلی در حق بچه های تجربی ظلم میشه همش یا بچه پولدارا قبولش میشن یا سهمیه ...

من نوزده سالمه بدون کنکور رفتم مهندسی کامپیوتر میخونم ولی میخوام اگه شد برم یه دانشگاه بهتر.

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز