2777
2789

من هشت روزه حس میکنم دارم بدتر میشم هروز

ولی امروز یه کوچولو بهترم😐

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیدار میشم از سردرد گریم میگیره 😑

درکت میکنم من بدن درد شدید و و حشتناکي داشتم اصلا اشتهام نداشتم غذا بخورم یک ساعت حالم خوب یک ساعت بعد فشارم میومد پایین دست و پاهایم می لرزید و به شدت سردم میشد 😫😷

من دیروز دو تا آمپول زدم با سرم باز بدم من انلار کلی غذا خوردم معدم داره منفجر میسخ در صدرتی دو روز فقط چایی نبات خالی میخورم

هیچ زمانی واسه همیشه موندگار نیست چه غم باشه چه شادی گذراست پس بیا خودمونو درگیر نکنیم😊
منم سرم زدم اما فرداش بدتر شدم فقط دمنوش و چای میخورم 🥲

دکترم گفت چایی با نون سخاری و موز هم خوبه وای از روزی که واکسن کرونا زدیم منو شوهرم همش مریضیم

هیچ زمانی واسه همیشه موندگار نیست چه غم باشه چه شادی گذراست پس بیا خودمونو درگیر نکنیم😊
دکترم گفت چایی با نون سخاری و موز هم خوبه وای از روزی که واکسن کرونا زدیم منو شوهرم همش مریضیم

خداروشکر من اصلا ی دوز هم واکسنشو نزدم آخرین بارم سال پیش این موقع مریض شدم ... ولی مریض شدنی ام دیوونه میشم انقد حالم بد میشه