2777
2789
عنوان

قورمه سبزی

184 بازدید | 19 پست

سلام خانما 

واسه اولین بار میخوام قرمه سبزی درست کنم 

تا حدودی دستور پختشو میدونم 

ولی شما دوستای گلم یه دستور بدید که خیلی خیلی خوشمزه بشه یا چی بریزم داخلش که خوشمزه بشه؟ 😁

#یک_ عدد_عاشق_حیوانات🥲🤍عاشق بی زبان ها باش.... که خوش زبان ها پر از مکرند🫂🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فوت کوزه گریش : وقتی گوشت و پیاز تفت خورد و ادویها بهش اضافه کردی شنبلیله خشک بریز تا یه تفت کوچولو بخوره و بوی شنبلیله بلند بشه بعد سبزیهات بریز و تفت بده و الی آخر......

من شنبلیله خشک دارم میریزم تو سبزیاش خیلی عطرش خوب میشه

توی خود سبزی هاش هست جدا هم بریزم بنظرتون؟ 

سلام، با عشق و علاقه بپزید خودش بهترین عصاره است! ( جای منم میل کنید )    

عشق و علاقه واسه فیلماست😂

مرسی گلم چشم 😅🌹

فوت کوزه گریش : وقتی گوشت و پیاز تفت خورد و ادویها بهش اضافه کردی شنبلیله خشک بریز تا یه تفت کوچولو ...

مرسی گلم🌹

نه اگه داره نریز تلخ میشه ولی من سبزی قورمه سبزی خرد شده میگیرم نمیدونم نداره یا خیلی کمه

باشه گلم مرسی 🌹آخه من تازه دیروز سبزی های پاک کرده خودمو دادن خرد کردن میدونم توشون شنبلیه هست واسه همین پرسیدم😅

برای جا افتادنش باید چیکار کرد

قرمه سبزی نیاز به زمان پخت بیشتری داره سعی کنید حتما از لوبیایی که ۲۴ ساعت خیس شده و نفخش گرفته شده استفاده کنید .کنسرو لوبیا نریزین.

برای چاشنیش پود لیمو عمونی و اب لیمو و یه قاشق کمتر رب گوجه تا غلیظ بشه . زیاد رب نریزین که به چشم بیاد .بهش اضافه کنین . پودر  لیمو بهش رنگ تیره میده .البته یکی درسته لیمو عمانی هم می تونین داخلش بندازین

شنبلیله هم زیاد با گوشت و پیاز سرخ نشه که تلخ میشه همین که بوش بلند شد سریع سبزی ها بهش اضافه اکنین