2777
2789
عنوان

بدبخت تر از من کسی هم هس؟

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 27 پست
دقیقا چون گوشیش چک کردم فهمیدم ب برادرش اس داده ک پول هاتو همون جلو بزار بگو بیا بازی کن  ی وق ...

خوب بگو بیچاره یهو یه باخت سنگین میدی بدبختی بالا میادا حداقل پولی بازی نکن 

اه عجب بی عقلیه

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه بد خدا به دادت برسه ناراحت شدم

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

قلبم داره میترکه 

عزیز دلم به خدا توکل کن اون حتما بهترین راه و جلو پات میزاره

سلام من همون کاربر اصلیم یه چندوقت دست دخترخالم بود باز خودم برگشتم اما کمرنگتر امیدوارم خوب باشید
خوب بگو بیچاره یهو یه باخت سنگین میدی بدبختی بالا میادا حداقل پولی بازی نکن  اه عجب بی عقلیه

اصن گردن نمیگیره میدونه اگ بتونم ثابت کنم یک زنی نشونش میدم اون سرش ناپیدا چون الکی هم باشه همیشه تهدیدش میکنم ک میرم و بچه هاشم میدم مامان حمالش نگه داره 

همش میگ من بازی نمیکنم مگ میترسم ازت ک بگم بازی نمیکنم منم گفتم فیلم نیا فقط بفهمم دنیاتو نابود میکنم 

از حرص و عصبانیتم رفتم ماشینشو س تا خط انداختم میدونم کارم خیلی احمقانس

جز خدا کسیو ندارم

همون به خدا توکل کن شوهرتو به راه کنه 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

اصن گردن نمیگیره میدونه اگ بتونم ثابت کنم یک زنی نشونش میدم اون سرش ناپیدا چون الکی هم باشه همیشه ته ...

خوب پس بگو اخه شش هفت ساعت چکار میکنی مرد حسابی مردم همینجور میان و میرن تومثل مجسمه درودیوارو نگاه میکنی!!!!

خوب پس بگو اخه شش هفت ساعت چکار میکنی مرد حسابی مردم همینجور میان و میرن تومثل مجسمه درودیوارو نگاه ...

حتما ی غلطی میکنه خودش ک میگه میشینم فیلم میبینم وقتیم گوشیش چک میکنم درست میگه 

اما اون پیامش ب برادرش دگ مشخصه چی ب چیه 

باید ادم بزارم همون کافه امار دقیق بهم بده 

حتما ی غلطی میکنه خودش ک میگه میشینم فیلم میبینم وقتیم گوشیش چک میکنم درست میگه  اما اون پیامش ...

اخه توخونه نمیشه فیلم دید فقط توقهوه خونه تواون همه سروصدا میشه !!!!!یه چیزایی میگه مرغ پخته خندش،میگیره 

اخه توخونه نمیشه فیلم دید فقط توقهوه خونه تواون همه سروصدا میشه !!!!!یه چیزایی میگه مرغ پخته خندش،می ...

والا بخدا حالا بیدار شد خط رو ماشینو ببینه حال کنه چون داره میفروشتش🙂