2777
2789

سلام خواهرای گلم . میخواستم به عنوان یه خواهر نی نی سایتی بهتون اینا رو بگم. یکیتون میاید از خیانت میگید یکیتون میاد از مادرشوهر میگید یکی میگه. خواهر شوهر 

بابا به خدا اینا غصه نیست ارزش نداره بخاطرش ناراحت بشید. بشینید یه گوشه خونه به اطرافتون نگاه کنید الان بچه هاتون خداراهزار مرتبه شکر سالم خوابیدند نه رو تخت بیمارستان در خانه هستید. یه مرد بالا سر هرجوری هم هست دارید اگر هم بیوه هستید که میدونم سخته میتونید از پسش درمیاید. تو رو خدا واسه سلامتی خودتون بچه هاتون پدرو مادرتون همسرتون هر روز سجده شکر بگذارید . من خیلی ناشکر بودم که مینشستم غصه خیانت همسرمو میخوردم غصه حرفای چرت و پرت مادرشوهرمو میخوردم نمیدونستم مریضی چیه سرطان چیه. پسرم سالم کنارم خوابیده بود و من قدر نشناس بودم نمیفهمیدم چقدر دردناکه از این دکتر به اون دکتر رفتن از این شهر به اون شهر رفتن برای درمان پسرم. خواهش میکنم ازتون اگه بیماری در خانواده ندارید شکر کنید اگه غصتون فقط خیانت و حرفای چرت بقیه هست اینا رو از ذهنتون دور کنید چیزهای مثبت زندگیتون را ببینید به خدا ناشکری کنید بهتر نمیشه بدتر میشه. من کشیدم که میگم 

ببخشید زیاد شد همتون را به خدا میسپارم.

پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید

خیانت کم دردیه خانوم؟ بخندیم که خداروشکر سالمم ☹️

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر انسانی ظرفیت روانی خاص خودشو داره . خیانت ، دروغ، کنایه و توهین و بیماری ذات بدی دارن و نابودگرن نمیشه گفت شکرگزار باشین و غصه نخورین. مثل این میمونه به یکی که درد خیانتو با تموم وجودش چشیده و هزار تا زخم داره بگیم خداروشکر کن ایدز نداری. خب اون درد یه چیز دیگه اس ، فلسفش و وجودش فرق داره

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

هیچ دردی خوب نیست و نمیشه بیخیال بود چه مریضی چه درد خیانت چه هزارتا بدبختی دیگه 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

غصه هست ولی به خدا ارزش نداره بخاطر مردا خودتون و هز بین ببرید

مگه اون. مردکیه؟پسربقال سرکوچه یا شریک زندگی؟؟ انتخابمونه،،زوجمونه،، نیمه دوممونه،،پس قطعا  زن ازبین میره 

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست

عجب سمی هستی!

حداقل میگفتی خیانت چاره داره نه خدا رو شکر کنید که سایه بالاسر دارید!

قرارنیست چون جسم بیمار میشه دیگه روان رو به درک بسپارن که😐😐😐😐😐

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

حرفات عالی دقیقا حالمو خوب کرد هیچ دردی بدتر از درد زجر کشیدن عزیزانت نیس خیانت میبینی میتونی طلاق بگیری گور بابای دنیا ولی مریضی واقعا سخته واقعا عذاب اوره ایول بهت ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️همه چی حل شدنی جز سلامتی