2777
2789
عنوان

بیاین از سوتیهای اولین روزا خونه داریتون بگین بخندیم..... 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 5299 بازدید | 117 پست
هیچ کس نمیتونه درک کنه مگر اینکه تو موقعیت من باشه بد بختی در خونه باز بود تو راه پله اکو شد صداش ...

دور از جون شما یه ضرب المثل هست  میگه عروس تعریفی. گ و ز و از آب در میاد 🤣🤣🤣🤣

کاربری سوم...   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا  زدی تو خال خدارو شکر با اون فامیلاشون قطع رابطه وگرنه دربیارم حرف میزدن...

یه چیز بگم برای منم پیش اومده ولی به هیچکس نگفتم این اولین باره دارم راجش حرف میزنم یه شب خونه یه فامسل از فامیلای شوهر بودیم جلوی اونا یکی پرید.... شب هنه جا سکوت و به غیر از ما سه تا کسی نبود... وسط حرف زدن.... ولی به رو خودم نیاوردم واینکه خیلی باهم رفت و آمد داریم.... لعنتی.... خدا کنه یادشون بره.... 🤣🤣🤣🤣ولی فدای سرم

کاربری سوم...   
هیچ کس نمیتونه درک کنه مگر اینکه تو موقعیت من باشه بد بختی در خونه باز بود تو راه پله اکو شد صداش ...

منم تو دوران عقد کم دسشویی میرفتم 

یبار به اسرار مادرشوهر رفتم 😃 دسشوییشون یه پنجره به اشپزخونه داشت 😑 صدا قشنگ منتقل میشد به اشپزخونه 

منم رفتم خوب بادم در کردم 

بعد اومدم بیرون مادرشوهر وخارشوهر گفتن وای معلوم نیس چرا این دسشویی پنجره داره به اشپزخونه همه صداها میاد 

عوضی ها 

منم مونده بودم چی بگم 

کلان چشمام از تعجب داشت میزد بیرون 

خب اخه چرا به رو اوردن مگه تو دسشویی نباید کاری کنیم 

من اول خونه داری اومدم تهدیگ زعفرون درست کنم بعد ک پخت دیدم تو موادش زعفرون نزدم 

فک کننننن اسمش روشه تهدیگ زعفرون 😂😂😂 تامدت ها سوژه فامیل شده

حتی اگ دیدی با شیطان چایی میخورم 👌                          بازم حق نداری قضاوتم کنی . شاید قراره "من" به راه راست بکشونمش ...😊