قرمه سبزی جا نیفتاده با گوشت های سفت گذاشتم جلوی مهمونا 🤦♀️😰
#یه_نصیحت_دوستانه🤔 میدونی رفیق؛حقیقتش اینه که هممون یه روزی پیر میشیم...نه چهرهای که الان داریم برامون میمونه نه این بر و بازو و هیکلی که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایهها از دست بره، دیگه فقط خاطرههایی که باهاشون ساختیم مهمه...👈 اینکه هیکل و قیافه و از همه مهمتر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطههای نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر و از رنگ و رو افتادهمون رو تصور کنیم؛ چی از دست دادیم تو این سالها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...
خواهرم جلو مادرشوهرش داشت حبوباب و زردچوبه و این چیزارو تو جاش میریخت همش از دستش پرت میشد میریخت رو زمین فک کنم هل شده بود 😄
شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم 😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
۲روز بعدعروسی اومدم برای شوهرم شربت ابلیمو درست کنم تا از سرکار میاد بخوره
مامانم بهم جای شکر و نمک رو جابه جا گفته بود...باقیش مشخصه دیگه😂🚶♀️
تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤ امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونهشن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتیماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤
من اولاش صبا پا میشدم میدیم لباس تنم نی وحشت میکردم یهویی یادم میومد چی شده یا گرسنم میشد تنه ...
فقط اولیهههه🤣🤣🤣🤣🤣🤣
'وُجـودِت' آرامِشِ روحِ مَنه🫂❤️ (پروفم عکس خودمه لطفاً برندار قشنگم.... )♥️منمیمبانوهستم ، ²²سالمه👑🤓یدختر جنوبیِخونگرم و جذابمممم 🥰🤓(ینومزد دارم که بقول مصی بعداز کلی سختی بهم رسیدیم)😂❤️😌... کاش بعضی خوابا واقعی بودو بعضی واقعیتها فقط یه خواب...🌱🥲 ‹ هیچمسیریخالیازاُمید ؛ نیست !☁️′🌿 ›️ پس بهخاطر خودت، رشد کن. بهخاطر خودت، ایستادگی کن. بهخاطر خودت، بهتر شو 🥲🌱 به تلاشی که برای هدفت میکنی، افتخار کن! چون شخصیتِ تو، زندگیِ تو، موفقیتِ تو و حالِ خوبت به همین تلاش بستگی داره...🙂بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب میگه، آرامش است آخرِ اضطرابها..🌱🧡️ دوستدارشما : میمبانو🤓👑